27.04.2017

Foarte faină campania „Mulțumesc, mamă!”, marca P&G

Cu mai puțin de 3 săptămâni înainte de Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio, Procter & Gamble lansează ediţia din 2016 a campaniei „Mulţumesc, mamă!” prin noul spot video «Strong»:

“Strong“ scoate în evidenţă un adevăr extrem de simplu: puterea pe care mamele o demonstrează în viaţa de zi cu zi are un ecou inspiraţional în momentele dificile prin care trec copiii. Acest lucru se reflectă în situaţiile uzuale sau de anvergură în care puterea demonstrată de o mamă poate face diferenţa şi culminează cu momentul în care fiecare dintre copiii se foloseşte de propria încredere pentru a concura pe cea mai mare scenă din lume – cea a Jocurilor Olimpice.

“Am avut sentimentul că văd propria mea poveste“, a spus gimnasta Larisa Iordache, campioană mondială  “sprijinul mamei în momentele dificile de după accidentare m-a ajutat să privesc cu încredere înainte. Mama a fost întotdeauna o sursă de inspiraţie pentru mine. P&G recunoaşte rolul pe care mamele noastre îl au în obţinerea acestor performanţe şi de aceea mă bucur să mă număr printre sportivii susţinuţi de P&G“.

“Strong“ a fost realizat de către Jeff Nichols, regizorul de la Hollywood ale cărui producţii includ «Midnight Special», un film recent lansat, însă extrem de disputat. “Strong“ este difuzat în peste 30 de ţări, atât în format digital integral, sub forma unui videoclip de 2 minute, cât şi într-o versiune mai scurtă, destinată televiziunilor.

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Despre tendințele în TV la „Imagery Innovators”

Asociația Șansa Ta organizează o nuntă socială pentru o familie numeroasă

2 comentarii

  1. miercuri, 27 iulie 2016, 10:31

    […] de la P&G de a mă întâlni cu Larisa Iordache și cu mama sa (știți voi, brandul are deja celebra campanie ”Mulțumesc, mamă!”), m-am dus mai mult de curiozitate. Să văd și eu live and acoustic o mare campioană. Dar ce am […]

    Răspunde
  2. luni, 8 august 2016, 09:43

    […] 1.800 de gimnaști. Așa ne spun cei de la P&G, pe care îi salut și pe această cale pentru excelenta campanie ”Mulțumesc, mamă!”. Care campanie își propune ceva minunat: să ajute mamele gimnaștilor. Cu puțin. Dar cu acel […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *