Office Shoes, promoții pentru participanții la Electric Castle

Campania Office Shoes pregătită pentru Electric Castle aduce reduceri cu 20% la toate articolele cu preț întreg. Aceasta se va desfășura între 14 și 20 iulie 2016, iar fanii muzici bune de la castel pot face o vizită magazinului Office Shoes în care este valabilă campania, în centrul comercial Iulius Mall din Cluj, de pe strada Alexandru Vaida Voevod 53-55, pentru a profita de prețurile speciale.

Tot ce trebuie să facă un participant, pentru a primi discountul de 20%, este să se prezinte la magazin, să arate brățara de intrare la Electric Castle și să-și aleagă pantofii doriți și încălțările potrivite pentru distracția prelungită de la festival. Portofoliul de produse include branduri, cum ar fi Converse, Vans, New Balance și Skechers, care sunt excelente pentru o ținută casual și pentru a te simți în largul tău la castelul Banffy.

În plus, aceasta este oportunitatea perfectă pentru înscrierea la concursul pe care Office Shoes îl desfășoară pentru utilizatorii rețelelor sociale Facebook și Instagram.

Astfel, posesorii de încălțăminte Office Shoes, care demonstrează printr-o poză că își petrec vacanța în cel mai frumos și inedit mod au șansa la premiile oferite de magazi. Momentul imortalizat trebuie înscris pe Facebook sau Instagram, conform regulamentului complet care poate fi găsit pe site-ul Office Shoes.

office shoes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.