Office Shoes, reduceri de 60%

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Office Shoes lansează o campanie de reduceri majore pentru cei care își planifică  vacanțele și vor încălțări la modă. Portofoliul conține branduri recunoscute, printre care Lacoste, Converse, New Balance, Vans și Geox.

Reducerile de până la 60% sunt active atât online, pe site în zona dedicată promoției, cât și în magazinele din marile orașe și din cele mai importante centre comerciale. Brandurile incluse în această campanie de vară, printre care clienții pot regăsi modelele Converse, Lacoste, Vans, Tommy Hilfiger sau Timberland, sunt disponibile în magazinele Office Shoes din centrele comerciale din toată țara, cu reprezentanțe în orașele principale: București, Brăila, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Timişoara, Braşov şi Târgu Mureş.

office shoes

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)