Faină campania #PegasDor pentru românii de pretutindeni :)

Ehe, Pegas… Băi, cât de tare ne doream în copilăria noastră gri din comunism un Pegas. Și câtă bucurie s-a săvârșit în sufletul nostru când am primit bicla/țoagla (depinde cum îi ziceați :D) asta… Ehe, vremuri.

În acest context de nostalgie, faină este campania #PegasDor, lansată de acest brand revigorat pentru românii de pretutindeni. Premiul: un Pegas.

Ce trebuie să faceți, găsiți în filmul de mai jos. Dar, pe scurt, este cam așa: vă filmați lângă un obiectiv (turistic sau nu, căci asta este la altitudinea voastră, ca să zic așa :D), ziceți de ce vă este dor din România, folosiți htagul #PegasDor, încărcați filmul pe Instagram sau pe siteul campaniei și vă puteți trezi cu un Pegas la voi la ușă. Sau la poartă, după caz :))

pegasdor

2 comentarii la “Faină campania #PegasDor pentru românii de pretutindeni :)

  1. Natural Răspunde

    Mie mi-e dor de copilarie, asa ca particip in afara campaniei :) Am primit un Pegas galben in ziua in care am implinit 8 ani. Pentru ca in Craiova nu prea aveam pe unde sa ma plimb in jurul blocului inconjurat de masini, l-am dus la tara si-l calaream non-stop in cele 3 luni de vacanta de vara. Eram pe bicicleta si la pescuit si la fotbal si la joaca. Atat de mult dadeam la pedale in timpul verii incat la revenirea la scoala nu ma mai incapeau pantalonii din cauza muschilor de la picioare. Au trecut de atunci aproape 40 de ani si Pegasul inca rezista dupa ce a fost multi ani bucuria Dariei mele in vacantele de la tara.

    • Cristian China-Birta Răspunde

      Ce fain… Dă mai departe povestea asta, este păcat să nu afle și alții. Și de poveste, dar și de campanie :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: