S-a redeschis Praktiker Vitan. Ia vedeți ce promoții sunt

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Praktiker a redeschis astăzi magazinul Praktiker Vitan din Bucureşti, primul magazin din reţea remodelat astfel încât să le ofere clienţilor o nouă experienţă de cumpărături, îmbunătăţită.

Ce aduce nou magazinul Praktiker Vitan remodelat:  

  • Produse noi: game de produse noi, mai potrivite cu aşteptările clienţilor din toate categoriile: entry, middle sau high;
  • Concept nou de semnalistică: afişele de orientare sunt poziţionate mai vizibil, cele de preţ sunt mai dinamice şi uniforme, iar promoţiile pot fi observate cu uşurinţă încă de la intrarea în magazin;
  • Strategie nouă de merchendising: produsele sunt aranjate la raft pentru a facilita procesul de cumpărare;
  • Informații locale de vânzare la anumite produse: produsele mai complicate, care necesită mai multe informaţii detaliate la achiziţie, sunt însoţite de informaţii locale de vânzare;
  • Zone expo îmbunătățite: în zonele cu produse sanitare, mobilă şi decoraţiuni se află showroom-uri de la care clienţii se pot inspira pentru idei de amenajare.

 Promoţii speciale cu ocazia redeschiderii

Pentru a marca redeschiderea, în perioada 7 – 24 iulie, în magazinul Praktiker Vitan, cumpărătorii vor putea să se bucure de: preţuri speciale la produsele de sezon, vânzarea de vopsea, ciment, mortar şi gips mortar direct din cele patru camioane amplasate în parcarea magazinului sau de posibilitatea de a câştiga vouchere de cumpărături la Carrefour din Vitantis Shopping Center.

În plus, clienţii care deţin un card de fidelitate şi fac cumpărături din Praktiker Vitan în această perioadă, pot câştiga una din cele cinci excursii de două persoane în Turcia. Cei care achiziţionează produse Firos intră automat în tragerea la sorţi pentru a câştiga una din cele 10 biciclete, iar cei care achiziţionează de minimum 50 de lei au posibilitatea să câştige produse DIY sau alte cadouri.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)