Praktiker România lansează Catalogul de Construcții și Renovări

În această vară, Praktiker pune la dispoziţia clienţilor Catalogul de Construcții și Renovări. Acesta poate fi accesat în format online, pe site-ul praktiker.ro, sau descărcat pe smartphone, cu aplicaţia Catalog Praktiker Romania, disponibilă gratuit pe Appstore şi Google Play.

Catalogul este conceput pentru a veni în ajutorul meșterilor, profesioniștilor, dar și amatorilor, fiind uşor de urmărit şi răsfoit. De asemenea, produsele şi soluţiile prezentate sunt însoţite de imagini sugestive, descrieri, detalii tehnice, mod de utilizare sau idei de amenajare şi decor pentru construcţii sigure şi rezistente.

Toți clienții interesați pot accesa catalogul până la data de 11 august. În cele aproape 200 de pagini, ei vor găsi peste 5.000 de oferte şi soluţii destinate construcţiilor, amenajărilor şi renovărilor, de la materiale de construcţii clasice, ferestre, uşi, adezivi, instalaţii electrice, vopsele, gresie, faianţă sau elemente de decor, până la unelte şi echipamente, precum polizoare, aparate de sudură sau betoniere.

P. S . Toate produsele prezentate în catalog se găsesc deja în reţeaua de magazine Praktiker la nivel național.

praktiker

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)