Cică ”Dezlănțuie decoratorul din tine” :))

Mi-a plăcut din prima cum sună campania asta a celor de pa Praktiker. Adică ce poate fi mai șui decât să dezlănțui decoratorul din tine? :)) Așa că am acceptat să mă dezlănțui și io și am decorat o sufragerie (foto mai jos) :D Bine, e drept că sunt primul care recunosc că la faza cu talentul meu într-ale așezării lucrurilor dintr-o casă într-o ordine estetică sunt cam pastă :D Dar, la urma urmei, cine sunteți voi să vă băgați în feng shuiul meu? :))

Ideea cu campania aceast este că puteți intra și voi pe site, să vă decorați o cameră și puteți câștiga marele premiu de 2000 RON, vouchere de câte 800 RON și bonuri de benzină Petrom. Vedeți voi mai bine ce și cum pe site.

Și dacă suntem la capitolul acesta, ia să discutăm un pic despre faza cu decoratul prin casă. Adică aș vrea să știu, din ciclul să ne cunoaștem mai bine mutând mobila :D, dacă sunteți dintre cei care își schimbă mobila des (cumpără nouă sau, după caz, mută biblioteca în locul patului și patul în locul televizorului și invers :D), dacă faceți aceste mișcări singuri sau apelați la ”sună un prieten” care zice că le are cu astea mai de design interior. Căci, până la urma urmei, ne petrecem o mare parte din viață în casa noastră dragă și îmi pare că unii suntem tare loviți de sentimentul că și casa noastră merită mai mult decât să aibă o ușă la intrare și niște geamuri prin care să intre lumina :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Cică ”Dezlănțuie decoratorul din tine” :))”

  1. Pingback: Stirile bune si pe scurt de luni | Pagina personala Marius Matache

  2. de obicei nu-mi fac doar mie ci si altora iar cand ajung la ei sa vad despre ce e vorba imi dau seama ca intotdeauna au incercat sa „finiseze”… mai taie putin din mobila, se inghesuie canapeaua…

  3. corect chiar merita sa aiba mai mult decat o usa si niste geamuri, pentru ca in casa petrecem cel mai mult timp, nu mai daca stam sa ne gandim la somn …. parerea mea e ca trebuie sa ai si inclinatie spre partea asta de decoratiuni si in mod sigur trebuie sa iti mai si placa, iar daca nu te pricepi tu poti lasa oricand pe altii sa faca treaba asta … asta doar daca ai resursele necesare

  4. acuma ca spui..cred ca e timpul sa imi bat capul pentru o alta mobila, ca ce am eu in camera e de pe cand eram la liceu…si a trecut ceva timp de atunci :) imi trebuie mobila de tineret, dar tineret mai adult :) (designul interior e facut cu aprobarea mamei)

  5. Toti avem in noi asa spiritul asta decoratoricesc in noi :) Cateodata de exemplu il mai pun in aplicare.Deocamdata nu dispun de atatia bani incat sa-mi decorez si sa imi modific casa asa cum vreau si cu materialele care le vreau…dar unele lucruri le pot face si singur.Unele lucruri prin casa le mai putem face si singuri si sa vezi atunci ce feeling misto ai…dupa ce realizezi ceva atat de maret ca si vopsitul cu lavabila,sau pusul de parchet,sau renovarea completa a unei camere,de la glet la tiffel.Dar recunosc ca nu sunt fan de meserii din astea,dar am incercat.E clar ca mi-ar place doar sa decorez,asta e cel mai fain.Ei…da…si cred ca urmeaza sa schimbam mobila de dormitor ca veni vorba de self design…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)