Vacanța de vară debutează cu Motanul Încălțat la Sun Plaza

Nu știu despre voi, dar eu îmi amintesc, inevitabil, de acest clip simpatic când aud de Motanul Încălțat:

Revenind la subiect, vedeți că pe 25 iunie, în prima zi de vacanță a copiilor, cei mici și părinții lor sunt așteptați la Sun Plaza, începând cu ora 11.00, pentru două ore de distracție în lumea poveștilor. Programul artistic se va desfășura la etajul 1, în zona restaurantelor și îl are ca personaj principal pe Motanul Încălțat, din povestea cu același nume.

Programul este deschis tuturor copiilor și părinților care își doresc să înceapă vacanța de vară cu o călătorie prin lumea uneia dintre cele mai îndrăgite povești pentru copii – ”Motanul Încălțat”, alături de alte personaje precum: dragonul Sunny și zâna Bibi.

Evenimentul începe cu o oră de distracție (11:00 – 12:00) alături de dragonul Sunny, zâna Bibi și micuții spadasini ai Clubului Sportiv Stesial – care vor face o demonstrație de scrimă și dans pentru copiii participanți. Acest moment este urmat de piesa de teatru ”Motanul Încălțat”, cu actorii trupei Atelierul Magdei, în intervalul 12:00 – 13:00. Echipat cu glume multe și vorbe de duh, dar și cu o pereche de cizme nou nouțe, personajul nostru pleacă într-o călătorie amuzantă spre castelul Căpcăunului, încurajat de zână și dragon.

P. S. Mai multe detalii pe sunplaza.ro şi pe Facebook.

sun plaza

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)