Cum am dat cu leru’ în flashmob. Sau invers :D

Adevărul adevărat este că greu îmi găsesc motive să ies din casă zilele astea. Numai că atunci când gașca DreamTeamRO zice ”hai”, atunci e ordin și executăm cu plăcere :D Cum a fost când am participat la FlashmobCuLer, moment twitteristico-bloggeristico-telecom oferit de Cosmote în Sun Plaza, despre care vă raportez mai jos.

M-am întâlnit cu DreamTeamRo-iștii Vlad, Claudiu, Ștefan și Nicu la o bere, fără Make, pentru că domn profesor avea de prestat muzical prin țară. Ocazie cu care eu am degustat corespunzător o Tsingtao, căci mi s-a părut momentul oportun pentru așa ceva :)) Și cum prestam noi la berea respectivă, îl vedem pe Ionuț Tecuceanu cum începe o colindă, după care le vedem pe Anca Duma și pe Daniela Matei cum îl acompaniază. După cum puteți vedea în filmul de mai jos.

Noi, ca twitteriști ce suntem, acești jurnaliști ai clipei efemere :D, am făcut ce am putut în acele momente. Alături de Haotik, Dan Dragomir, NWRadu, Auraș, Bogdan, Semanticus și Cristi Șuțu.

Iar mai jos le puteți vedea pe Anca și pe Daniela, cele două voci feminine ale isprăvii, cum au tras de mine într-un mare hal să facă poze cu je. Sau invers :D

Și da Hoinaru are dreaptate, începe să se vadă munca lui Costin :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cum am dat cu leru’ în flashmob. Sau invers :D”

  1. Pingback: Primul flash mob din istoria DreamTreamRO... - #DreamTeamRO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)