Relațiile împlinite acasă și la birou pot părea niște utopii. Dar să știți că există această soluție. Unora o să vi se potrivească. Altora nu. Dar merită încercat.

Cum am dat cu leru’ în flashmob. Sau invers :D

Adevărul adevărat este că greu îmi găsesc motive să ies din casă zilele astea. Numai că atunci când gașca DreamTeamRO zice ”hai”, atunci e ordin și executăm cu plăcere :D Cum a fost când am participat la FlashmobCuLer, moment twitteristico-bloggeristico-telecom oferit de Cosmote în Sun Plaza, despre care vă raportez mai jos.

M-am întâlnit cu DreamTeamRo-iștii Vlad, Claudiu, Ștefan și Nicu la o bere, fără Make, pentru că domn profesor avea de prestat muzical prin țară. Ocazie cu care eu am degustat corespunzător o Tsingtao, căci mi s-a părut momentul oportun pentru așa ceva :)) Și cum prestam noi la berea respectivă, îl vedem pe Ionuț Tecuceanu cum începe o colindă, după care le vedem pe Anca Duma și pe Daniela Matei cum îl acompaniază. După cum puteți vedea în filmul de mai jos.

Noi, ca twitteriști ce suntem, acești jurnaliști ai clipei efemere :D, am făcut ce am putut în acele momente. Alături de Haotik, Dan Dragomir, NWRadu, Auraș, Bogdan, Semanticus și Cristi Șuțu.

Iar mai jos le puteți vedea pe Anca și pe Daniela, cele două voci feminine ale isprăvii, cum au tras de mine într-un mare hal să facă poze cu je. Sau invers :D

Și da Hoinaru are dreaptate, începe să se vadă munca lui Costin :D

Distribuie pe:

Un comentariu la “Cum am dat cu leru’ în flashmob. Sau invers :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.