28.06.2017

Cum am dat cu leru’ în flashmob. Sau invers :D

Adevărul adevărat este că greu îmi găsesc motive să ies din casă zilele astea. Numai că atunci când gașca DreamTeamRO zice ”hai”, atunci e ordin și executăm cu plăcere :D Cum a fost când am participat la FlashmobCuLer, moment twitteristico-bloggeristico-telecom oferit de Cosmote în Sun Plaza, despre care vă raportez mai jos.

M-am întâlnit cu DreamTeamRo-iștii Vlad, Claudiu, Ștefan și Nicu la o bere, fără Make, pentru că domn profesor avea de prestat muzical prin țară. Ocazie cu care eu am degustat corespunzător o Tsingtao, căci mi s-a părut momentul oportun pentru așa ceva :)) Și cum prestam noi la berea respectivă, îl vedem pe Ionuț Tecuceanu cum începe o colindă, după care le vedem pe Anca Duma și pe Daniela Matei cum îl acompaniază. După cum puteți vedea în filmul de mai jos.

Noi, ca twitteriști ce suntem, acești jurnaliști ai clipei efemere :D, am făcut ce am putut în acele momente. Alături de Haotik, Dan Dragomir, NWRadu, Auraș, Bogdan, Semanticus și Cristi Șuțu.

Iar mai jos le puteți vedea pe Anca și pe Daniela, cele două voci feminine ale isprăvii, cum au tras de mine într-un mare hal să facă poze cu je. Sau invers :D

Și da Hoinaru are dreaptate, începe să se vadă munca lui Costin :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Câți dintre voi folosiți rame foto digitale?

De ce nu vrea RATB să ne ia mai mult de 50 de lei?

Un comentariu

  1. miercuri, 21 decembrie 2011, 10:00

    […] … a fost cel realizat de Cosmote în Sun Plaza, când o gașcă întreagă de cântăreți a urat ”Sărbători fericite” celor prezenți în zonă. Noi am participat regulamentar și în efectiv aproape complet (Make a lipsit motivat pentru că avea concerte prin țară) și cum ni s-a părut puteți vedea pe blogurile noastre. Adică la Claudiu, la Ștefan, la Vlad, la Nicu și la mine […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *