Ploieștenii organizează și ei Festivalul Culorilor. Și craiovenii. Și gălățenii! :D

Festivalul Culorilor sau Holi este originar din India și constă în sărbătorirea triumfului binelui asupra răului (conform acestui material) printr-o masă de copii și adulți care se distrează colorându-se reciproc. Pe la noi prin țară a ajuns în 2014, când a fost sărbătorit în București, Cluj și Iași, cu mult entuziasm:

Anul acesta, am observat că ediția Holi România (cea din București, care era programată pe 28 mai) se amână. Habar n-am de ce, dar am văzut că și Cocos Events, organizează trei evenimente tot sub umbrela „Festivalul Culorilor”. Adică nu se numește „Holi”, ci „Festivalul Culorilor”. Care-i oricum cam tot aia, numai că sunt organizatori diferiți.

Oricum, faină ideea, mai ales că evenimentele din Ploiești, Craiova și Galați sunt mult mai ieftine (oricum n-am înțeles niciodată de ce un festival dedicat bucuriei trebuie să fie atât de costisitor încât dreptul de a se bucura să fie rezervat exclusiv celor cu venituri peste salariul mediu, așa că thumbs up Cocos Events).

*Recomandare: De dragul distracției, purtați o mască sau ceva la gură și ochelari de protecție pentru că pudra aceea e destul de simplu de inhalat și nu-i foarte distractiv când se întâmplă, chiar dacă am înțeles că nu e periculoasă pentru sănătate.

Festivalul Culorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: