Ploieștenii organizează și ei Festivalul Culorilor. Și craiovenii. Și gălățenii! :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Festivalul Culorilor sau Holi este originar din India și constă în sărbătorirea triumfului binelui asupra răului (conform acestui material) printr-o masă de copii și adulți care se distrează colorându-se reciproc. Pe la noi prin țară a ajuns în 2014, când a fost sărbătorit în București, Cluj și Iași, cu mult entuziasm:

https://www.youtube.com/watch?v=4HwIJYTc8-A

Anul acesta, am observat că ediția Holi România (cea din București, care era programată pe 28 mai) se amână. Habar n-am de ce, dar am văzut că și Cocos Events, organizează trei evenimente tot sub umbrela „Festivalul Culorilor”. Adică nu se numește „Holi”, ci „Festivalul Culorilor”. Care-i oricum cam tot aia, numai că sunt organizatori diferiți.

Oricum, faină ideea, mai ales că evenimentele din Ploiești, Craiova și Galați sunt mult mai ieftine (oricum n-am înțeles niciodată de ce un festival dedicat bucuriei trebuie să fie atât de costisitor încât dreptul de a se bucura să fie rezervat exclusiv celor cu venituri peste salariul mediu, așa că thumbs up Cocos Events).

*Recomandare: De dragul distracției, purtați o mască sau ceva la gură și ochelari de protecție pentru că pudra aceea e destul de simplu de inhalat și nu-i foarte distractiv când se întâmplă, chiar dacă am înțeles că nu e periculoasă pentru sănătate.

Festivalul Culorilor

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)