Cu vi se par niște bijuterii personalizate cu nume? Al vostru, desigur :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Că tot fac imediat 42 de ani, ia să mă retrimit eu în cretacicul vieții mele :)) Când eram rocker tânăr și neliniștit și când am spart norma în rockotecă atunci când am venit cu un lanț pe care era un medalion pe care scria Judas. De la Judas Priest, eram fan înrăit în perioada aia! Dar știți cum scria? Cam cum vedeți în pagina asta cu bijuterii personalizate. Adică se vedeau frumos decupate literele, o nebunie atunci, ce să mai discutăm :D O primisem de la un prieten din Germania (cine știe de unde o făcuse el rost…).

bijuterii personalizateBine, e drept că ce avem eu atunci era un metal de la o mașină rablagită sau ceva :)) Adică nu se compară cu ce vă puteți face acum, din aur sau din argint, vă alegeți voi cum vreți să arate, de astea, adică deja sunteți pe opțiuni, cum ar veni, puteți fi pretențioși, nu ca mine atunci!

Cum ar veni, așa, ca idee, să le fac alor mei din Kooperativa 2.0 câte o brățară de genul celei din fotografie, doar că în loc de ”B” să fie ”K”? Așa, să fim ca o sectă sau ceva :))

Mă rog, nu este obligatoriu să vi le faceți personalizate, la Love Bird (dap, interesantă alegere a numelui :D) puteți găsi și bijuterii normale, ca să le zic așa, dați un ochi și vedeți ce și cum, poate vă lovește inspirația.

Iar, dacă sunteți bloggeri, vedeți că încă mai puteți participa la campania care vă aduce un premiu garantat din partea celor de la Love Bird. Motiv pentru care vă doresc, desigur, sucess :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)