Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cu vi se par niște bijuterii personalizate cu nume? Al vostru, desigur :D

Că tot fac imediat 42 de ani, ia să mă retrimit eu în cretacicul vieții mele :)) Când eram rocker tânăr și neliniștit și când am spart norma în rockotecă atunci când am venit cu un lanț pe care era un medalion pe care scria Judas. De la Judas Priest, eram fan înrăit în perioada aia! Dar știți cum scria? Cam cum vedeți în pagina asta cu bijuterii personalizate. Adică se vedeau frumos decupate literele, o nebunie atunci, ce să mai discutăm :D O primisem de la un prieten din Germania (cine știe de unde o făcuse el rost…).

bijuterii personalizateBine, e drept că ce avem eu atunci era un metal de la o mașină rablagită sau ceva :)) Adică nu se compară cu ce vă puteți face acum, din aur sau din argint, vă alegeți voi cum vreți să arate, de astea, adică deja sunteți pe opțiuni, cum ar veni, puteți fi pretențioși, nu ca mine atunci!

Cum ar veni, așa, ca idee, să le fac alor mei din Kooperativa 2.0 câte o brățară de genul celei din fotografie, doar că în loc de ”B” să fie ”K”? Așa, să fim ca o sectă sau ceva :))

Mă rog, nu este obligatoriu să vi le faceți personalizate, la Love Bird (dap, interesantă alegere a numelui :D) puteți găsi și bijuterii normale, ca să le zic așa, dați un ochi și vedeți ce și cum, poate vă lovește inspirația.

Iar, dacă sunteți bloggeri, vedeți că încă mai puteți participa la campania care vă aduce un premiu garantat din partea celor de la Love Bird. Motiv pentru care vă doresc, desigur, sucess :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.