Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Neymar caută o echipă de fotbal din România! Dar o echipă specială :D

Stimabilii de la Red Bull ne-au obișnuit cu tot felul de isprăvi de mare angajament. Specialitatea casei, cum ar veni :D Cea mai recentă ispravă  este una foarte tare! Adică, spuneți-mi și voi, cum aș putea să îi spun altfel inițiativei Neymar Jr’s Five 2016? Care, în esență, însemnă că o echipă românească, formată din tineri cu vârste între 16 și 25 de ani, o să ajungă în Brazilia, la finala mondială a turneului, unde, desigur, o să se întâlnească și cu Neymar :)

În România, etapele zonale sunt cele din Timișoara (turneul a avut loc, există două echipe echipe calificate deja în etapa națională finală, FC Banatu și Rapid Timișoara), Târgu Mureș pe 14 mai, Iași pe 15 mai și București pe 21-22 mai. Pe 4 iunie vom afla, la București, care este echipa care ne va reprezenta la Finala Mondială din Brazilia, în iulie, în Praia Grande, locul în care talentatul jucător brazilian a crescut, și-a început cariera profesionistă și, mai târziu, a fondat “Instituto Projeto Neymar Jr”..

Înscrierile se pot face aici, dar trebuie să aveți în vedere următoarele chestiuni:

  • vârsta jucătorilor din echipă trebuie să fie cuprinsă între 16 și 25 de ani, la data participării
  • fiecare echipă participantă este formată din 5 jucători și 2 rezerve
  • pot juca și fetele în orice echipă, alături de băieți!
  • citiți cu atenție regulamentul de joc, pentru a înțelege cât mai bine ce aveți de făcut
  • citiți cu atenție termenii de participare la competiție, ca să fie totul foarte clar!

Ce este foarte tare la această competiție, este prevederea regulamentară care zice așa: echipele de cinci jucători pierd câte un jucător de fiecare dată când primesc un gol, până când o echipă rămâne fără jucători sau până când se scurg cele zece minute ale unui meci. Cam palpitantă chestiunea, este? :D

Încă o dată despre premiul cel mare: finala mondială are loc în iulie, la Instituto Projeto Neymar Jr, în statul Sao Paulo din Brazilia. Obiectivul institutului este să ofere educație extracurriculară și activități sportive copiilor dezavantajați și familiilor acestora, promovând incluziunea socială și participarea activă în comunitate. Instituto Projeto Neymar Jr s-a deschis în 2014 și este al doilea program ‘FutbolNet’ creat în parteneriat cu Fundația FC Barcelona în Țara Cafelei, primul fiind cel din favelele orașului Rio de Janeiro.

În România, turneul Neymar Jr’s Five este organizat în parteneriat cu Federația Română de Fotbal.

Neymar Jr’s Five 2016 1

Un comentariu la “Neymar caută o echipă de fotbal din România! Dar o echipă specială :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.