Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Ce echipă din România o să ajungă să îl cunoască pe Neymar?

Cei care credeți că e cumva caterincă ce zic în titlu, însemnă că nu ați fost atenți când am anunțat că Neymar caută o echipă de fotbal din România, dar una mai specială :D Și căutarea continuă, cum ar veni. Suntem în etapa finală a Neymar Jr’s Five 2016 pe România, când 8 echipe se vor lupta pentru a ajunge în iulie la Instituto Projeto Neymar Jr, în statul Sao Paulo din Brazilia, unde va avea loc finală mondială a competiției.

Ce este foarte tare la această competiție, este prevederea regulamentară care zice așa: echipele de cinci jucători pierd câte un jucător de fiecare dată când primesc un gol, până când o echipă rămâne fără jucători sau până când se scurg cele zece minute ale unui meci :))

Finala națională o să aibă loc pe 4 iunie, începând cu ora 10.00, pe acoperişul parcării Bucureşti Mall (Calea Vitan 55-59). Echipe calificate în finală sunt, după cum urmează:

Să le urăm succes, zic!

#HaiRomania, oricum :))

Participants perform during Neymar Jr's Five Qualifiers in Bucharest, Romania on May 21, 2016.

Participants perform during Neymar Jr’s Five Qualifiers in Bucharest, Romania on May 21, 2016.

Neymar-Jr’s-Five-2016-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.