Ce echipă din România o să ajungă să îl cunoască pe Neymar?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cei care credeți că e cumva caterincă ce zic în titlu, însemnă că nu ați fost atenți când am anunțat că Neymar caută o echipă de fotbal din România, dar una mai specială :D Și căutarea continuă, cum ar veni. Suntem în etapa finală a Neymar Jr’s Five 2016 pe România, când 8 echipe se vor lupta pentru a ajunge în iulie la Instituto Projeto Neymar Jr, în statul Sao Paulo din Brazilia, unde va avea loc finală mondială a competiției.

Ce este foarte tare la această competiție, este prevederea regulamentară care zice așa: echipele de cinci jucători pierd câte un jucător de fiecare dată când primesc un gol, până când o echipă rămâne fără jucători sau până când se scurg cele zece minute ale unui meci :))

Finala națională o să aibă loc pe 4 iunie, începând cu ora 10.00, pe acoperişul parcării Bucureşti Mall (Calea Vitan 55-59). Echipe calificate în finală sunt, după cum urmează:

Să le urăm succes, zic!

#HaiRomania, oricum :))

Participants perform during Neymar Jr's Five Qualifiers in Bucharest, Romania on May 21, 2016.
Participants perform during Neymar Jr’s Five Qualifiers in Bucharest, Romania on May 21, 2016.

Neymar-Jr’s-Five-2016-1

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)