24.07.2017

Equestria organizează „Clinica de Dresaj” pe 10 și 11 mai. Intrarea este liberă

Dacă sunteți prin zonă, dați o fugă până la Baza Hipică Equestria, pentru că organizează – pe 10 și 11 mai – o clinică de dresaj ce cuprinde ședințe de pregătire personalizate cu 15 cai.

Antrenamentele clinicii sunt susținute de multiplul campion olandez de dresaj Eddy de Wolff van Westerrode, care ține sub observație caii și călăreții înscriși pentru a-și perfecționa tehnicile de dresaj. În plus, fiecare călăreț asistă la evoluția celorlalte cupluri și are ocazia să asculte și să învețe din sfaturile oferite de antrenor.

Numărul mare de solicitări a determinat înscrierea a 15 cai din România și Ungaria la Clinica de Dresaj de anul acesta, în ciuda faptului că limita pentru astfel de sesiuni de antrenament este de 12 cai participanți. Clubul Equestria participă la sesiunea de dresaj cu caii San Landino, al cărui bunic a fost campion olimpic la dresaj, Stormy Weather, Con Palermo și Elmo. Aceștia vor fi încălecați de două reprezentante ale clubului, Maria Ardelea Bogoescu și Ozana Moraru, care își vor arata îndemânarea și eleganța călare.

equestria

P. S. Intrarea este liberă, iar intervalul de desfășurare a evenimentului este 9:00 – 18:00.

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Echipele Stelei din ’86 și 2006 joacă un meci amical pentru Mihai Neșu

Neymar caută o echipă de fotbal din România! Dar o echipă specială :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *