Vești din lumea echitației: Urmează concursul național de sărituri peste obstacole „Cupa României”

Later edit: Din motive organizatorice, competiția națională de sărituri peste obstacole „Cupa României”, organizată de baza hipică Equestria şi Federația Ecvestră Română, se desfăşoară cu o săptămână mai devreme, mai precis ȋn perioada 23 – 26 iulie.

 

V-am ținut la curent cu evenimentele din lumea echitației și iată că urmează altul de acest fel – „Cupa României” – o competiție națională de sărituri peste obstacole:

Baza hipică Equestria şi Federația Ecvestră Română organizează, ȋn perioada 30 iulie – 2 august, competiția națională de sărituri peste obsacole „Cupa României”, din cadrul etapei a III-a a Circuitului Salonul Calului. Desfăşurat pe parcursul a patru zile, concursul reuneşte la start aproximativ 160 de cai şi 90 de sportivi din toată țară, care vor putea participa la 18 probe de sărituri peste obstacole de niveluri diferite de dificultate.

„Cupa României” ȋncepe joi, 30 iulie, când se dă startul probelor de sărituri peste obstacole pentru toate nivelurile de cai, ȋncepători sau cu experiență, dar şi pentru toate categoriile de sportivi – amatori, copii, juniori şi seniori. Copiii şi amatorii pot participa la probele de nivel E şi respectiv F, unde nivelul de dificultate este scăzut, ȋn timp ce sportivii cu experiență se pot ȋnscrie la probele de nivel D, C, B şi A. Competiția națională de sărituri peste obstacole se ȋncheie duminică, 2 august, cu cea mai dificilă probă,  de nivel A. Concurenții care vor obține cele mai bune punctaje la aceste probe vor fi desemnați câştigătorii Cupei României la categoria pe care o reprezintă.

Valoarea totală a premiilor pentru competiția de sărituri peste obstacole Cupa României, din cadrul etapei a III-a a Circuitului Salonul Calului, se ridică la 45.000 lei.

În perioada următoare, calendarul competițional este completat de alte trei concursuri organizate de Clubul Equestria, dintre care două la disciplina „Sărituri peste obstacole”: Finala Romanian Grand Prix ȋmpreună cu Finala Campionatului de Amatori, ce se vor desfăşura ȋntre 17 – 20 septembrie şi Finala Circuitului Salonul Calului ȋmpreună cu Finala Campionatului Național de Forță, ȋn perioada 24 – 27 septembrie. De asemenea, Clubul Equestria pregăteşte un concurs şi la disciplina „Dresaj sportiv”, Challenge Dresaj, ce va avea loc ȋntre 22 – 23 septembrie.

unnamed (15)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Vești din lumea echitației: Urmează concursul național de sărituri peste obstacole „Cupa României””

  1. Pingback: S-au anunțat câștigătorii Concursului de sărituri peste obstacole „Cupa României” - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)