Cât de mare a fost numărul concurenților la prima etapă din Circuitul Salonul Calului

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

V-am povestit despre prima etapă a Circuitului  Salonului Calului și revin acum cu informații proaspete, după ce această etapă s-a terminat.

Una dintre cele mai îmbucurătoare dintre vești este că numărul concurenților a fost un record, la Baza Hipică Equestria fiind prezenți peste 185 de cai și 120 de jockey profesioniști și amatori, juniori și adulți. Concurenții au participat la 18 probe de sărituri peste obstacole de niveluri diferite de dificultate: probe cu baraj, probe de ştafetă, probe de ȋndemânare călare şi probe la cronometru.

Pe lângă asta:

În premieră, ȋn cadrul evenimentului au fost organizate trei probe de sărituri pentru ponei, care au făcut deliciul celor peste 1000 de spectatori.

Prima etapă s-a ȋncheiat duminică, cu Trofeul Jockey Club, o probă de nivel B cu baraj la cronometru, câştigată de Norbert Schumann, cu calul Cristala. Pe locul secund s-a clasat reprezentatul clubului gazdă, Equestria, Florin-Ionuț Năstase, cu calul Cüsten Ingo, iar pe locul III, Luca Ruxandariu, cu Bamboo. Pe parcursul weekend-ului, atmosfera a fost ȋntreținută de ȋndrăgiții Mihai Găinuşă şi Codruț Kegheş.

În cadrul evenimentului Salonul Calului, ediția a IV-a, are loc o expoziție personală, semnată de Alina Manole, dedicată pasionaților de echitație. Tablourile sunt expuse la clubul Equestria până pe 7 iunie, dată la care se ȋncheie cea de-a doua etapă a Circuitului.

Cel mai mare eveniment ecvestru al anului, Circuitul Salonul Calului, continuă cu alte trei etape competiționale de sărituri peste obstacole, programate astfel: etapa a II-a: 5-7 iunie; etapa a III-a: 24-26 iulie; finala: 24-27 septembrie. Valoarea totală a premiilor pe ȋntreg Circuitul Salonul Calului se ridică la 180.000 lei.

Pentru cei care nu au putut fi prezenți la prima etapă a Circuitului Salonul Calului, clubul Equestria organizează ȋn perioada 30 aprilie – 3 mai, cea de-a patra ediție a Cupei Equestria, un concurs național de sărituri peste obstacole pentru toate categoriile de cai şi călăreți.

Evenimentul Salonul Calului a primit în 2014 titlul Înaltului Patronaj de către Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României.

Circuitul Salonul Calului, editia a IVa (7)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cât de mare a fost numărul concurenților la prima etapă din Circuitul Salonul Calului”

  1. Pingback: Vedeți că se dă startul etapei a doua din Circuitul Salonul Calului - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)