Echipele Stelei din ’86 și 2006 joacă un meci amical pentru Mihai Neșu

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe 9 mai, la Sala Polivalentă, echipele Stelei din 1986 şi 2006 se întâlnesc într-un meci amical pentru a contribui la recuperarea lui Mihai Neșu, cunoscut de fani drept „Bichonul”:

În urmă cu cinci ani, Mihai Neşu a suferit un accident la coloana vertebrală, în urma căruia a rămas paralizat aproape complet. De atunci şi până astăzi, fostul fundaş urmează un program de tratament şi terapie în SUA, iar organizatorii evenimentului (Asociaţia George Ogăraru pentru Cultură şi Sport şi CSA Steaua) vor direcţiona banii proveniţi din bilete pentru acoperirea acestor costuri.

„Recuperarea este foarte scumpă: trei luni de tratament în SUA necesită 45.000 de euro, şase luni 90.000 de euro, un an 180.000 de euro. Mihai a reuşit să meargă acolo doar de două ori pentru acest tratament, cinci luni în 2012 şi trei în 2015. Pentru că drumul este foarte solicitant pentru starea lui medicală şi din pricina acestuia şansele de progres se înjumătăţesc, doctorii i-au transmis că următoarea deplasare ar trebui să fie de un an sau minimum şase luni. De aceea am dat startul acestei acţiuni de strângere de fonduri pentru Mihai, care va începe pe 9 mai 2016 şi va continua pe parcursul tuturor anilor de tratament“, a declarat Andreea Ogăraru, vicepreşedinte al Asociaţiei George Ogăraru pentru Cultură şi Sport.

Biletele pentru evenimentul – ce a primit numele „Uniţi pentru Mihai Neşu“ – au fost puse în vânzare, iar cei care doresc să le achiziţioneze, o pot face de la Sala Polivalentă, după următorul program:

  • Vineri: 15:00 – 20:00;
  • Sâmbătă: 10:00 – 18:00;
  • Duminică: 10:00 – 18:00;
  • Luni: începând cu ora 13:00.

P. S. Prețul biletelor este cuprins între 25 și 75 de lei. :)

mihai neșu

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)