NATO și Rusia boicot olimpic la Rio

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ținând cont de situația politică internațională tensionată, asociațiile olimpice din statele NATO au emis un comunicat comun de presă, pe data de 1 aprilie 2016, prin care au anunțat că, din solidaritate cu sportivii ruși suspendați deoarece au folosit o substanță interzisă, meldonium, nu se vor prezenta la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

”În aceste vremuri grele, noi, sportivii, indiferent de naționalitate, trebuie să facem front comun și să ne apărăm unii pe ceilalți. Nu se poate domne să fie toți dopați. Probabil că probele recoltate de la ei au fost înlocuite. Așa că vom boicota, toate țările NATO, Jocurile Olimpice rioneze”, se specifică în acea țidulă.

La rândul lor, rușii au jucat o mazurkă poloneză de bucurie, dar le-a înghețat zâmbetul pe buze când, ca reacție la reacția țărilor NATO, de la Moscova s-a transmis că nici Rusia și țările din Uniunea Vamală Euro-Asiatică nu vor participa la Jocurile Olimpice.

Ca reacție la cele două reacții, China a efectuat o informare din care se înțelege că dacă doi se ceartă al treilea nu trebuie să câștige, așa că  a anunțat și ea, alături de alte puteri asiatice, un boicot în masă.

Dintre toate, România a spus că va sparge boicotul. ”Am luat în derâdere boicotul din 1984 și ne-am întors acasă, de la Los Angeles, cu 53 de medalii din care 20 de aur. Acum vom face la fel și sigur ne întoarcem cu tolba plină, mai ales că brazilienii, văzând lipsa sportivilor de valoare, vor trimite echipele secunde la Jocurile Olimpice”, susținea o măturătoare care își făcea treaba pe trotuarul de pe strada Oituz.

În aceste condiții, conform comunicatelor sosite succesiv dinspre NATO, Rusia, China, se precizează că România, în data de 1 aprilie, se poate înscrie cu șanse reale să câștige toate titlurile olimpice puse în joc la Rio de Janeiro.

tigru roz

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)