A apărut un nou trailer Top Gear

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Fie că sunteți fani Top Gear (sau Evans, LeBlanc și Friends:D) sau doar curioși să vedeți noul trailer, o să îl las aici:

Clipul include imagini cu filmări din Marea Britanie, SUA, Franța, Maroc și Emiratele Arabe Unite și mașini precum Aston Martin Vulcan, Ferrari F12 TDF și Ariel Nomad.

Iar cel care vă face în ciudă de la volanul unui Reliant 3 e Matt LeBlanc (actorul din celebrul sitcom Friends) și, bineînțeles, îl puteți vedea și pe Chris Evans pe o pistă din California.

Cât despre Matt LeBlanc, sunt singura care nu conștientiza că a trecut mai bine de un deceniu de când s-a terminat serialul Friends și că arată în prezent așa?

top gear

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)