Concertele Jazz Night Out încep cu Joshua Redman Trio pe 24 martie

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Twin Arts organizează sub umbrela Jazz Night Out o serie de concerte pentru iubitorii de jazz. Acestea încep pe 24 martie cu Joshua Redman, saxofonistul care va concerta în premieră în țara noastră alături de Joe Sanders la contrabas și bateristul Gregory Hutchinson.

După ce a împărţit scenele lumii cu Stevie Wonder, Chick Corea, The Rolling Stones, Herbie Hancock, Quincy Jones, sau B.B. King,  Joshua Redman se pregăteste de prima sa întâlnire cu publicul din România.

Printre artiștii care vor concerta lunile viitoare la Jazz Night Out se numără artistul tunisian Anouar Brahem, Omar Sosa Quarteto Afro Cubano, dar și Dhafer Youssef şi Victor Wooten.

P. S. Urmăriți twinarts.ro pentru a afla datele următoarelor concerte, dar și pentru a afla detalii despre achiziționarea biletelor.

jazz

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)