Unora le place jazzul…pe iarbă. Vouă?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Tot zic să ajung la un eveniment Jazz in the Grass că îmi place  tare ideea de a mă bucura de muzică dintr-un hamac sau de pe o pătură și ascult din când în când jazz pe acasă, deși nu sunt fana înfocată a acestui gen muzical.

Iar pe 22 iunie se ivește ocazia perfectă pentru că Petra Acker vine în Grădina Floreasca pentru un concert live. Nici în Grădina Floreasca nu am apucat să ajung, așa că bifez două must-uri din această vară dacă nu intervine altceva (cum adesea se întâmplă).

jazz in the grass

Alt eveniment dedicat jazzului se întâmplă foarte curând (27 iunie-3 iulie) la Cluj, de data asta sub umbrela Jazz in the Park, așa că aviz amatorilor.

jazz in the park

Nu știu despre voi, dar eu le-aș bifa pe toate dacă aș putea, dar cum încă aștept momentul când omenirea va construi o mașină de teleportare, mai ratez din când în când evenimente la care vreau să merg și vă anunț pe voi de ele, că poate sunteți mai puțin aglomerați.

Între timp, mă consolez cu această melodie:

https://www.youtube.com/watch?v=mhZ2X9znPxM

Apropo de consolări muzicale, vă anunț că sunt într-o perioadă de descoperiri din acest punct de vedere, așa că, dacă aveți vreo recomandare de piesă faină (dar să fie jazz, ca să respectăm tematica), vă invit să îmi lăsați un comentariu cu numele acesteia. :)

V-am pupat, mă duc să îmi iau un hamac!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)