Raluca Feher este ”Librar pentru o zi”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Stimabila Raluca Feher a intrat de ceva vreme pe radarul meu propriu, personal și acerb. De când m-a lovit la coraconul meu de om care a ajuns în Buenos Aires și care tânjește să repete experiența… Căci respectiva autoare a săvârșit două cărți foarte faine despre periplurile ei prin America de Sud (v-am spus pe larg despre prima, despre a doua am zis doar așa mai pe fugă, vă rog de mă scuzați…).

Vă recomand cu maximă căldură aceste două cărți, din două motive principale:

Motivul 1. Este despre călătorii prin zone prin care cam 99,75% dintre noi nu prea ajungem. Așa că o astfel de lectură ar fi, cumva, ca un cheat într-un joc: știm că nu e the real shit, dar tot ne place :D

Motivul 2. Stilul Ralucăi este unul care poate fi găsit într-un dicționar la ”savuros”. Hai să v-o zic altfel: și dacă scria lucrurile alea de pe canapeaua de acasă, fără să își rupă pingelele prin cele străinătățuri, și tot merită să citiți, pentru că savuros! :))

Colega cu pricina mai face o ispravă: o să fie ”Librar pentru o zi”. Adică voi mergeți la Librăria Bizantină (str. Bibescu Vodă, nr. 20, pe lângă Piața Unirii) și vă întâlniți acolo cu Raluca, povestiți cu ea, alea, alea și, dacă sunteți cuminți, poate vă face și niște recomandări de cărți. Sau ceva :))

Poate că ar fi un moment propice să mă duc și eu și să se întâmple inevitabilul: să o cunosc și io personal pe stimabilă. Căci, v-ați prins, încă nu a avut loc un asemenea eveniment cosmic… :))

raluca feher

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)