23.07.2017

Cătălin Ştefănescu devine „Librar pentru o zi” la Librăria Bizantină

Prima dată când am auzit despre iniţiativa „Librar pentru o zi” a celor de la Librăria Bizantină a fost când musiu Andi Moisescu a fost gazdă livrescă :) Şi mi-a plăcut idee, drept pentru care am salutat-o corespunzător.

Acum i-a venit rândul lui Cătălin Ştefănescu, un stimabil cu care am avut ocazia să mă intersectez de multe ori şi vă pot spune că este fix aşa cum îl vedeţi pe la televizor, iar pentru mine aşa ceva (adică ce ai în guşa televizomană este fix cum eşti tu în realitate) scorează (scuzaţi barbarismul lingvistic în acest context deosebit de cultural :D) masiv in my book.

Aşa că doritorii (nici nu ştiu cum să zic, doritorii de Cătălin Ştefănescu sau de cărţi… :D) pot să participe miercuri, 4 februarie, de la 19.00 la evenimentul cu pricina. Adresa: str. Bibescu Vodă, nr. 20.

Librar Stefanescu mail (Small)

 

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Alexandra Paşca merge la Londra, la ART & FASHION – Industry of beauty

Premiile Bloggerilor Cinefili din România

Un comentariu

  1. luni, 2 februarie 2015, 10:38

    […] Cătălin Ștefănescu va fi „librar pentru o zi”, miercuri, 4 februarie, în cadrul campaniei cu același titlu, inițiată de librăria Bizantină din Bucureşti (Strada Bibescu Vodă, nr. 20). Scopul acestei manifestații este susţinerea cărţii în formă fizică, dar şi a meseriei autentice de librar. (Detalii) […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *