Ovidiu Anton, concurentul meu la Eurovision

Scriu despre Ovidiu Anton ca să anunț că îl susțin la Eurovision pentru că merg pe mâna stimabilei Anca Lupeș, care mi l-a recomandat. Adică mi-a trimis clipul de mai jos și m-a întrebat dacă îmi dă cu virgulă sau nu. Am ascultat piesa (de fapt, ca s-o zic pe aia dreaptă, am ascultat vocea lui Ovidiu) și am zis că aia e.

Așa, ca punere în context, trebe să vă spun un lucru. Când am făcut mult prea-minunata ispravă #ChivasSoundofBusiness, în cadrul prea-frumoasei conferințe internaționale Mastering the Music Business, musiu Zoli Toth, membru în juriul Eurovision și fost concurent, mi-a zis un lucru foarte mișto (mă rog, formularea, că despre ce vorbea nu e mișto deloc…) legat de reproșurile care li se adresează când vine vorba despre piesele alese pentru semifinala națională: când ai într-o parcare numai Loganuri, de unde să alegi un Ferrari? Cumva, mi se pare o sinteză beton a chestiunii în cauză.

De ce votez cu Ovidiu Anton

Ați rețiunut ce zicea Zoli, da? Cam așa și cu piesa ”Moment of Silence”, pe care o interpretează Ovidiu. Nu e mare șmecherie piesa. Dar nici nu am putea zice că nu are cât de cât ceva să sune bine. Dar vocea, ei bine, aici se schimbă chestiunea. Căci vocea lui Ovidiu este, pentru un rocker bătrân și pe alocuri simpatic așa cum sunt eu, gâdâlitoare de feng shui muzical. Care feng shui îmi susură în coracon că nu am cum să nu susțin o astfel de voce. Pe care, desigur – dar aici intrăm în altă discuție – aș vrea să o aud cântând altceva, mult mai cu distors, dacă îmi permiteți :)) Dar, mno, vorba aia, acum ăsta este ”materialul clientului”, cu ăsta defilăm!

De ce cred că ar trebui să votați și voi cu Ovidiu Anton

Dacă sunteți rockeri cât de cât și nu aveți, din diverse pricini, oareșce aversiune față de Eurovision (stați liniștiți, vă înțeleg…), păi cam el este de votat

Dacă nu sunteți rockeri și nu vă pasionează inflexiunile ”metalice” din vocea lui, ascultați doar vocea, așa, simplu, fără să vă gândiți la rockereli sau orice alt gen.

Dacă nu sunteți rockeri și nici nu aveți treabă cu Eurovision, poate vă faceți special treabă numai ca să votați cu Ovidiu :))

#HaiRomania

ovidiu anton

3 comentarii la “Ovidiu Anton, concurentul meu la Eurovision

  1. Fecioru Florina Răspunde

    Like, like

  2. Claudia Răspunde

    Nu mai știu pe nimeni pe care să fi văzut în atâtea ediții Eurovision România. Thumbs up pentru persevernță! :D

  3. Danny Răspunde

    Se pare ca alegi mereu cartile castigatoare. Dupa ce ai tinut cu Cristina Balan la Vocea Romaniei, care a si castigat concursul, iata ca si favoritul tau la Eurovision a reusit victoria la selectia nationala si ne va reprezenta in Suedia. Bravo, e o piesa buna, o interpretare plina de forta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: