Ovidiu Anton, concurentul meu la Eurovision

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Scriu despre Ovidiu Anton ca să anunț că îl susțin la Eurovision pentru că merg pe mâna stimabilei Anca Lupeș, care mi l-a recomandat. Adică mi-a trimis clipul de mai jos și m-a întrebat dacă îmi dă cu virgulă sau nu. Am ascultat piesa (de fapt, ca s-o zic pe aia dreaptă, am ascultat vocea lui Ovidiu) și am zis că aia e.

Așa, ca punere în context, trebe să vă spun un lucru. Când am făcut mult prea-minunata ispravă #ChivasSoundofBusiness, în cadrul prea-frumoasei conferințe internaționale Mastering the Music Business, musiu Zoli Toth, membru în juriul Eurovision și fost concurent, mi-a zis un lucru foarte mișto (mă rog, formularea, că despre ce vorbea nu e mișto deloc…) legat de reproșurile care li se adresează când vine vorba despre piesele alese pentru semifinala națională: când ai într-o parcare numai Loganuri, de unde să alegi un Ferrari? Cumva, mi se pare o sinteză beton a chestiunii în cauză.

De ce votez cu Ovidiu Anton

Ați rețiunut ce zicea Zoli, da? Cam așa și cu piesa ”Moment of Silence”, pe care o interpretează Ovidiu. Nu e mare șmecherie piesa. Dar nici nu am putea zice că nu are cât de cât ceva să sune bine. Dar vocea, ei bine, aici se schimbă chestiunea. Căci vocea lui Ovidiu este, pentru un rocker bătrân și pe alocuri simpatic așa cum sunt eu, gâdâlitoare de feng shui muzical. Care feng shui îmi susură în coracon că nu am cum să nu susțin o astfel de voce. Pe care, desigur – dar aici intrăm în altă discuție – aș vrea să o aud cântând altceva, mult mai cu distors, dacă îmi permiteți :)) Dar, mno, vorba aia, acum ăsta este ”materialul clientului”, cu ăsta defilăm!

De ce cred că ar trebui să votați și voi cu Ovidiu Anton

Dacă sunteți rockeri cât de cât și nu aveți, din diverse pricini, oareșce aversiune față de Eurovision (stați liniștiți, vă înțeleg…), păi cam el este de votat

Dacă nu sunteți rockeri și nu vă pasionează inflexiunile ”metalice” din vocea lui, ascultați doar vocea, așa, simplu, fără să vă gândiți la rockereli sau orice alt gen.

Dacă nu sunteți rockeri și nici nu aveți treabă cu Eurovision, poate vă faceți special treabă numai ca să votați cu Ovidiu :))

#HaiRomania

ovidiu anton

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Ovidiu Anton, concurentul meu la Eurovision”

  1. Se pare ca alegi mereu cartile castigatoare. Dupa ce ai tinut cu Cristina Balan la Vocea Romaniei, care a si castigat concursul, iata ca si favoritul tau la Eurovision a reusit victoria la selectia nationala si ne va reprezenta in Suedia. Bravo, e o piesa buna, o interpretare plina de forta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)