Cum ar trebui să arate Eurovision

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Se dă următoarea ştire: “Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, l-a convocat luni 20 mai – atenţie, nu pe ambasador, aşa cum cer uzanţele diplomatice, ci pe omologul său azer, Elmar Mammadyarov, pentru a da explicaţii de ce juriul + telespectatorii din Azerbaidjan nu au dat niciun punct Rusiei, în condiţiile în care interpretul azerilor a obţinut punctaj maxim, 12 puncte, din partea Rusiei” – via Cotidianul.

Drept pentru care eu, chinezu, în calitate de preşedinte al Republicii Culturale Chineze şi lovit de o năucitoare epifanie, propun următoarele:

1. Să se modifice radical sistemul de desfăţurare al Eurovision, acceptându-se realităţile geolopolitice (a se citi e o frecţie geografică la piciorul antropologic al unor naţiuni care au prea mulţi bani de cheltuit pe SMSuri).

2. Fiecare ţară participantă va fi reprezentată de preşedintele ei sau de premier; după caz (vezi splendoarea coabitării dintre Ponta şi Băsescu la noi) cei doi pot forma un duo, generic intitulat “Dăm muzică la tot cartierul”; în cazul în care şefu ţării este un rege sau o regină, treaba ţării respective dacă vrea să îi trimită pe scenă să îi fac de telecomandă, nu ne băgăm noi în de astea aristocratice.

Atââââââââââââââââât!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cum ar trebui să arate Eurovision”

  1. Eurovision-ul a trecut de mult in derizoriu pentru mine. De ce? toata lumea vede ca aceasta intrecere muzicala este blatuita, ca sa folosesc un termen specific sportului rege. Cred cu tarie ca ideile tale sunt excelente si daca se vor aplica vreodata m-as uita din nou cu placere la concurs.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)