Refrenul lui Robert Turcescu

Despre (re)întâlnirea cu Robet Turcescu am scris deja. Ziceam atunci că îmi pare bine că s-a reapucat de muzică. Îmi menţin părerea şi astăzi. Căci este infinit mai simpatic la microfon şi cu chitara în mână decât în emisiuni (nu că m-aş uita, l-a, văzut o singură dată în treacăt şi m-am uitat cu gura căscată la el cât de înverşunat era).

Astăzi scriu aceste rânduri pentru că am auzit că s-a înscris cu trupa lui Casa Presei la Eurovision. Am ascultat cu curiozitatea piesa, căci eu am ascultat trupa live şi nu suna rău deloc. Doar că piesa asta nou, care se intitulează „Refren„, mie nu îmi spune nimic. Şi ca să înţelegeţi că există diferenţă de atitudine şi, din punctul meu de vedere, de compoziţie, ia ascultaţi cele două piese de mai jos şi comparaţi-le.

Gata, subiect încheiat, că avem treabă :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Refrenul lui Robert Turcescu”

 1. Lasand la o parte „iubirea” mea fata de domnul in cauza, mie niciuna dintre piese nu imi spune nimic. Nu e nici rock, nici pop, nici…. Le lalaie, daca pot sa spun asa. Eu n-as da banii pe asemenea muzica. Mai mult, nici n-as asculta a treia oara vreuna din piesele de mai sus. Pe mine ma duc cu gandul la „iubibila” aia.

 2. Am semnat cu nume aiurea, nu fiindcă aș vrea să-mi ascund identitatea, ci datorită faptului că vreau doar să citești acest comentariu, nu să-l și aprobi.
  Văd că folosești foarte des „căci”. Uite ceva interesant: http://www.romlit.ro/cci
  Sper să nu fie cu supărare că implementăm comunismul! Apropo, dacă nu intervine ceva ce n-ar trbui să intervină, ne vedem mâine la Sibiu! Abia aștept! :)

  1. Daca nu ai fi vrut sa il aprob, ai fi ales varianta eleganta si care sa nu fie offtopic a formularului de contact. Uite-l colea sus, in dreapta.
   Cât despre ce imi zici cu „caci”, ar fi de prisos sa iti explic ca nu ma intereseaza catusi de putin chestiunea, foarte multe ratiuni ce tin atat de call me chinezu, cat si de call me chinezu :D
   Caci, desigur, ne vedem la Sibiu. Daca ajungi, fireste :D

 3. Ambele piese au ceva apucături de Vama Veche. Din nefericire, instrumentiştii nu reuşesc să ducă stilul, iar Turcescu, dacă se dezbracă precum Chirilă, nu va smulge oftaturile codanelor. Strict muzical vorbind, o asemenea varză ca-n piesele alea de mai sus eu nu am văzut. Nu au absolut nimic să te facă să le asculţi până la capăt (deşi am făcut asta, pentru curiozitate), dar să le mai dai „play” şi a doua oară…
  Trist.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.