Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Refrenul lui Robert Turcescu

Despre (re)întâlnirea cu Robet Turcescu am scris deja. Ziceam atunci că îmi pare bine că s-a reapucat de muzică. Îmi menţin părerea şi astăzi. Căci este infinit mai simpatic la microfon şi cu chitara în mână decât în emisiuni (nu că m-aş uita, l-a, văzut o singură dată în treacăt şi m-am uitat cu gura căscată la el cât de înverşunat era).

Astăzi scriu aceste rânduri pentru că am auzit că s-a înscris cu trupa lui Casa Presei la Eurovision. Am ascultat cu curiozitatea piesa, căci eu am ascultat trupa live şi nu suna rău deloc. Doar că piesa asta nou, care se intitulează “Refren“, mie nu îmi spune nimic. Şi ca să înţelegeţi că există diferenţă de atitudine şi, din punctul meu de vedere, de compoziţie, ia ascultaţi cele două piese de mai jos şi comparaţi-le.

Gata, subiect încheiat, că avem treabă :D

7 comentarii la “Refrenul lui Robert Turcescu

 1. marius Reply

  Lasand la o parte “iubirea” mea fata de domnul in cauza, mie niciuna dintre piese nu imi spune nimic. Nu e nici rock, nici pop, nici…. Le lalaie, daca pot sa spun asa. Eu n-as da banii pe asemenea muzica. Mai mult, nici n-as asculta a treia oara vreuna din piesele de mai sus. Pe mine ma duc cu gandul la “iubibila” aia.

  • Cristian China Birta Reply

   Mie a doua mi se pare cantabila. Adica eu am ascultat-o la bere, cand trupa canta live in fata noastra, cu baietii. Deci s-ar putea sa fiu influentat de atmosfera respectiva :))

   • marius Reply

    sunt curios ce zice Bogdan Liviu de pisele astea ;)

 2. AdrianXFDFDFD Reply

  Am semnat cu nume aiurea, nu fiindcă aș vrea să-mi ascund identitatea, ci datorită faptului că vreau doar să citești acest comentariu, nu să-l și aprobi.
  Văd că folosești foarte des “căci”. Uite ceva interesant: http://www.romlit.ro/cci
  Sper să nu fie cu supărare că implementăm comunismul! Apropo, dacă nu intervine ceva ce n-ar trbui să intervină, ne vedem mâine la Sibiu! Abia aștept! :)

  • Cristian China Birta Reply

   Daca nu ai fi vrut sa il aprob, ai fi ales varianta eleganta si care sa nu fie offtopic a formularului de contact. Uite-l colea sus, in dreapta.
   Cât despre ce imi zici cu “caci”, ar fi de prisos sa iti explic ca nu ma intereseaza catusi de putin chestiunea, foarte multe ratiuni ce tin atat de call me chinezu, cat si de call me chinezu :D
   Caci, desigur, ne vedem la Sibiu. Daca ajungi, fireste :D

 3. BogDan Reply

  Ambele piese au ceva apucături de Vama Veche. Din nefericire, instrumentiştii nu reuşesc să ducă stilul, iar Turcescu, dacă se dezbracă precum Chirilă, nu va smulge oftaturile codanelor. Strict muzical vorbind, o asemenea varză ca-n piesele alea de mai sus eu nu am văzut. Nu au absolut nimic să te facă să le asculţi până la capăt (deşi am făcut asta, pentru curiozitate), dar să le mai dai “play” şi a doua oară…
  Trist.

 4. Gabi Reply

  Esti mild Chinezule, mild rau dar te-ai pozitionat in afara ringului fara sa faci mare tam-tam :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.