Cât de fain: One World Romania ne propune mărțișoare culturale

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Orice idee care iese puțin din tipare pe mine mă cucerește. Cum e aceasta via One World Romania care ne propune mărțișoare…culturale. Adicătelea, în loc de mățișor din acela de pus în piept, să îți cumperi un abonament la festival. Evident că decizia îți aparține, dar dacă te-ai nimerit un îndrăgostit până peste urechi de cultură, cred că-i destul de dificil să reziști. :))

Timpul rămas pentru căutarea mărțisorului perfect e din ce în ce mai scurt. One World Romania are soluția ideală – un mărțișor cultural! 60 de filme documentare din 39 de țări, de pe 5 continente te așteaptă în perioada 21-27 martie la singurul festival de documentar și drepturile omului din România. Cumpără acum abonamente nominale pentru cea de-a noua ediție de festival de pe site-ul eventbook.ro. Până pe data de 1 martie 2016 abonamentul are prețul special de numai 70 lei.  Mai mult, abonamentul include și catalogul festivalului și sacoșa cu bunătăți One World Romania 9.

Începând cu data de 2 martie, oferta specială se încheie, iar prețul unui abonament va fi de 100 lei. Dacă vrei să vii cu prietenii la film cea mai bună soluție este abonamentul cu 5 intrări, care va fi pus în vânzare pe data de 1 martie și va costă 35 lei.

one world romania

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)