Google a ales proiectele câștigătoare la Digital New Initiative

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Google a anuntat incheierea etapei de selectie a proiectelor castigatoare din prima runda de finantare a proiectului Digital News Initiative (DNI), despre care v-am mai spus, firește.

Au primit finantare 128 de proiecte din 23 tari europene, valoarea totala a finantarilor depasind 27 milioane de euro. Romania se regaseste pe lista cu 2 proiecte, iar numele proiectelor castigatoare vor fi publicate in perioada urmatoare pe pagina DNI, pe masura ce este finalizat procesul de notificare a beneficiarilor.

GOOGLETot in cadrul Digital News Initiative, Google a anuntat noutati pentru proiectul Accelerated Mobile Pages (AMP) si Project Shield.

De asemenea, Google va incepe sa introduca paginile de tip AMP in rezultatele cautarii Google, pentru ca utilizatorii sa gaseasca si mai rapid continut care sa se incarce foarte rapid (paginile care au adoptat AMP se incarca, in medie, de 4 ori mai repede si utilizeaza de 10 ori mai putine date decat paginile HTML).

P. S. Mai multe detalii despre toate acestea in blogpost-ul Google.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)