Clip one-shot pentru piesa ”Non Stop și de la capăt” a Simonei Radu

Stimabila Simona Radu, despre care v-am mai spus pe blog, a luat la pilă, cum ar veni, piesa care apare pe coloana sonoră a filmului ”București Non Stop”, regizat de Dan Chișu (mă rog, una din cele două piese ale Simonei, care apar în film) și a făcut un one-shot clip. Există și clipul clasic, gen, al piesei, vi le dau pe amândouă mai jos, ca să nu fie discuții :))

Piesa se numește, desigur, ”Non Stop și de la capăt” și, așa cum vă spuneam și cu altă ocazie, are darul de a-ți intra în feng shui pe stilul de repeat, imediat ce o auzi :)

Simona Radu este cunoscuta publicului prin colaborarile cu Vama Veche, Firma si Trupa, ea fiind si autoarea hitului “LLA” ce a devenit imnul Radio Guerrilla.

simona raduAcum Simona Radu lanseaza single-ul „Non Stop si de la capat”, aceasta fiind cea de-a doua piesa extrasă de pe coloana sonora a filmului „București Non Stop” regizat de Dan Chisu.

“Am compus piesa pornind de la scenariul filmului si de la ideea de Non Stop”, spune Simona. “Este un cantec despre visuri catre care alergam neincetat, despre perseverenta si puterea de a merge inainte indiferent de obstacolele intalnite.”

Piesa beneficiaza de doua videoclipuri regizate si produse de Dan Chisu. Clipul cu secvente din film a fost publicat odata cu lansarea filmului in cinematografe, iar cel one-shot marchează inceputul difuzarii filmului „Bucuresti Non Stop” pe canalul HBO Romania, si totodata lansarea oficiala a single-ului “Non Stop si de la capat”.

Credits:

Regia: Dan Chisu
Imaginea: Andrei Gheorghe
Montajul: Claudiu Trif

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)