#GOMONO sau cum ne îndeamnă Radio 21 să fim într-o ureche. Pardon, cască :D

Recunosc, când sunt pe stradă ascult muzică în căști, așadar fac parte din cei 46% dintre români care ascultă muzică și când traversează strada. Din fericire, nu mi s-a întâmplat niciun accident, dar am auzit că în ultimii 6 ani numărul de accidente în care au fost implicați tineri care ascultau muzică în căști s-a triplat. 

În acest context, Radio 21 lansează provocarea #GOMONO: un proiect in cadrul caruia Radio 21 va emite MONO: adica ascultatorii vor auzi programele matinale ale postului de radio intr-o singura casca sau boxa.

Proiectul GO MONO a fost lansat pe 23 februarie la matinalul Radio 21 –  “Dimineata’n mare fel cu Bogdan & Shurubel” – care a emis exclusiv mono timp de 3 ore, pentru a se asigura ca cei care ii asculta in casti, pe strada, sunt atenti in acelasi timp si la ceea ce se petrece in jurul lor.

Proiectul GO MONO se va derula pe o perioada de 2 saptamani, timp in care vedete cum ar fi Delia, Calin Goia, Amna, Robert Toma, Mihail, Nicoleta Nuca sau Vanotek, vor sustine mesajul campaniei si ii vor incuraja pe cei care asculta muzica pe strada (la radio si nu numai) sa foloseasca o singura casca si sa ramana atenti la trafic. In aceeasi perioada, Radio 21 va premia ascultatorii care intra in jocul GO MONO si va avea activari speciale in online care sa sustina campania si care sa reaminteasca ascultatorilor sa ramana in siguranta in trafic.

Radio 21

Good one, Radio 21! Pe principiul „better mono than sorry”, ideea mi se pare foarte mișto! :)

Voi ce ziceți?

Radio 21

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)