Despre mersul pe bicicletă în România. Cu drag :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor, vă prezint o parcare de biciclete din Amsterdam și una din București. Vă las pe voi  să ghiciți care-i cea din România. :))

Cu toate acestea, am vești bune despre pedalat. Chiar dacă la noi, piste pentru bicicliști nu prea există (de exemplu în București, sunt doar 5,97 de km de piste), chiar dacă bicicliștii (încă) sunt considerați de către personajele (să le numim conservatoare) niște ciudați care n-au ce face pe acasă, conform Preda Publishing „bicicleta a evoluat, iar acest sport începe să devină popular şi în România, tot mai mulţi români fiind deschişi în ceea ce priveşte practicarea lui. ”

Așa că, fani ai mersului pe două roți, nu vă descurajați și, cel mai important, continuați să pedalați.

P. S. Iată și un infografic cu mai multe informații despre mersul pe bicicletă din România. Poate sunteți curioși:

bicicleta

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Despre mersul pe bicicletă în România. Cu drag :)”

  1. Si familia nostra e fan bicileta..ultima data am pedalat 9 km ( dus-intors 18 km) intre Lugoj si Costei ( un sat din Timis). Chiar daca nu este pista de bicicleta ci doar asa, o prelungire a asfaltului cam de un metru, excursia nostra a fost un succes. Mezina ( 8 ani) s-a declarat absolut incantata, iar feciorul ( 12 ani) a intrebat cand poate sa mearga la scoala ( tot 9 km) cu bicicleta. L-as lasa sa mearga..dar ar mai fi problema ghiozdanului. La cat e de greu….unde il pune?

  2. Suntem inca departe de Olanda, dar cred ca suntem la fel de departe de Romania de acum 5 ani, cand mersul pe bicicleta era doar o chestie despre care citeai in carti.

    Eu zic sa suntem pe drumul cel bun, si nu doar in legatura cu mersul pe bicicleta ci si cu facutul de sport, iesitul in aer liber samd.

    Mai avem mult pana la destinatie, dar macar ne-am pornit…

  3. Mai greu îţi vine să laşi bicicleta “parcată” fără să fie în vizorul tău sau supravegheată de o cameră.

    Da ne-am pornit, cumpărăm mai multe biciclete ( în 2015 s-au vândut cu aproximativ 60% mai multe biciclete faţă de 2014), însă cu infrastructura stăm foarte prost, iar ritmul de “dezvoltare” scăzut. Avem benzi pentru biciclete ce se opresc în copaci, bicicletele se fură uşor – poliţia dă din umeri…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)