Concert Cristina Bălan&band la Hard Rock Cafe

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

De ce scriu despre acest prim concert Cristina Bălan & Band? Pentru că știți deja că am tot scris aici pe blog despre ea. În context de Vocea României, pe care, desigur, stimabila a și câștigat-o :D Tare m-am bucurat că s-a întâmplat așa… Din foarte multe motive. Dar principalul motiv este acesta: românii m-au convins că sunt în stare să acorde o a doua șansă. Ar fi multe de discutat pe chestiunea asta, dar nu este momentul acum, ca să zic așa. Căci momentul este să anunțăm…

Primul concert Cristina Bălan & band

Care va avea loc pe 25 martie, la Hard Rock Cafe. Unde, desigur, dacă nu cumva se întâmplă niște scurcircuitări în calendarul meu (am mai pățit, din păcate, de astea…) o să ne vedem. Să ne bucurăm cu și de Cristina Bălan :)

Sunt foarte curios cum o să pună stimabila problema. Foarte curios! Am mari speranțe, v-o spun direct. Și, cumva, pe cale de consecință, și presiunea pe Cristina este foarte mare… În ceea ce mă privește, dragă Cristina, ce pot să îți promit de pe acum este că o să îți dau un feed-back răspicat. Așa cum se cuvine între doi oameni care – trag nădejde, din partea-ți :D – se respectă reciproc. Așa cum se cuvine, de fapt, în viață :)

Despre biletele la concert Cristina Bălan & Band

Biletele la concert Cristina Bălan & Band se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shop – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

Bilete au urmatoarele preturi:

-35 de lei , acces general cu loc la masa, in sala
-50 de lei, cu loc VIP in fata scenei, numar limitat la 80 de bilete

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 35 de lei. În ziua concertului, biletele isi pastreaza preturile.

concert cristina balan

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)