Vița de Vie sau cum dracu au trecut 20 ani…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Vița de Vie este o trupă cu care am o relaționare oarecum ciudată. În urmă cu 20 de ani, când ei scoteau capul, cum ar veni, din punct de vedere muzical, nu prea mi-au plăcut. Oarecum paradoxal, de altfel, dar motivul pentru care nu m-au dat pe spate era că – deși io pe atunci aveam vreo 21 de ani – erau cam prea zvăpăiați. Paradoxul vine tocmai din faptul că, fiind cam de vârsta lor, ar fi trebuit să rezonez la această zvăpăială. Nope, nu s-a lipit.

Cum m-am relipit de Vița de Vie

A urmat o pauză mare de tot în relația mea cu ei. Căci, firește, am căzut pradă și eu (mno, eroare este umană, ca să nu bag latinescul) clișeului de ”nu mi-au plăcut din prima, deci nu au cum să îmi mai placă”. Până când, în urmă cu vreo 5 ani (cred…), un amic mi-a zis entuziasmat că trebuie să ascult ”Fetish”. ”Ce să ascult, măh, perversule?”, am râs io. Și mi-a zis ca așa se numește ultimul album (ultimul atunci :D) Vița de Vie.

vița de vieAm strâmbat din nas, firește. Pentru că clișeul despre care vă spuneam. Dar, pentru că amicul respectiv nu prea mi-a spus prostii când mi-a recomandat muzică, am zis să ascult albumul. Și bine am făcut. Căci acela a fost momentul când am decis să îi pun pe băieții de la Vița de Vie pe radar și să îi urmăresc la modul constant. Ceea ce am cam făcut. Nu la nivel de mare fan, desigur, ci doar la nivel de om care ascultă multă, multă, multă muzică.

Acum văd că Vița de Vie împlinește 20 de ani. WTF!? Când au trecut ăștia 20 de ani? Și de ce au trecut așa de repede, măh? :)) Eh, întrebări de astea de pensionari jucând table în birtul din cartier, știu. Dar este că simplu exercițiu gen WTF ne aruncă într-un bidonaș de melancolie și de retrospectivă acuto-muzicală? :)

La mulți ani, măh, la mulți ani, reați ai dreaqu de simpatici :D

Astăzi, 20 februarie, de la ora 16.00 băieții o comit live, la Arenele Romane. Pentru cei care nu ajungeți la locul faptei, vedeți că există varianta să îi urmăriți live, pe streamingul de aici. Ceea ce vă recomand. Vorba aia, să îi vedem pe babalâci la lucru =))

Apropo, dacă aveți chef și vreme, poate vă uitați și la interviul pe care i l-am luat lui Adrian Despot. Nu de alta, dar lumea șoptește pe la colțuri că este unul chiar reușit :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)