Black Friday revine iarna aceasta la Altex și Media Galaxy

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Chiar dacă mai este puțin și ne luăm adio de la anotimpul geros (mă rog, discutabil acest aspect), nu înseamnă că nu ne putem bucura de ofertele de Black Friday de la Altex și Media Galaxy, valabile până pe 23 februarie. Și nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, ci să accesați altex.ro – unde găsiți reduceri de până la 70% – dar și mediagalaxy.ro – unde aveți la dispoziție preturi promotionale la o gamă de peste 1.500 de articole, din toate categoriile de produse. 

Asta așa, în caz că nu ați prins Black Friday de toamnă. Sau dacă aveți ceva de cumpărat în această perioadă. Dumneavoastră decideți, vorba aceea.

black friday

black friday

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)