Căutăm trei bloggeri pe care să îi acredităm la conferința Mastering The Music Business

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Știți deja, trag nădejde, că sunt onorat să fiu speaker la cam cea mai de angajament conferință de pe la noi pe tema industriei muzicale, pe numele ei oficial Mastering The Music Business. Și, cum bloggerul își schimbă urlul, dar năravul ba :)), evident că am convins-o pe șefa ”șantierului” evenimentului (nu că a fost greu, desigur), Anca Lupeș, să ne lase să oferim trei locuri de bloggeri acreditați la eveniment. Ca să facem gașcă faină, cum ar veni.

Provocarea la care trebuie să răspundeți ca să intrați în cărți, ca să zic așa, este una lejeră, la prima vedere: ”Ce părere ai despre industria muzicală din România?”. Lejeră, desigur, dar diferența o vor face cei care o să știe să pună problema cât mai corespunzător cu putință, dacă îmi permiteți forțarea :D

Succe și ne vedem la locul faptei!

prima-conferinta-dedicata-industriei-muzicale-din-romania-600x150

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Căutăm trei bloggeri pe care să îi acredităm la conferința Mastering The Music Business”

  1. Salutare,
    Industia romaneasca are mari lacune in ceea ce priveste inventivitatea muzicala, versuri si varietate. Melodiile noi se bazeaza pe subiecte abordate in afara tarii, a se observa ca exista un „trend” de cantece in engleza. Vocabularul roman nu suna asa de bine si atunci versurile se refugiaza in engleza, unde orice suna miraculos. Negativele au loop-uri copiate din melodiile apartinand altor artisti cunoscuti. Cat despre versuri nu se pune problema. Ele sunt mai banale decat melodiile cunoscute la „Abracadabra”.
    Singura salvare a industriei ar fi sa incurajam artistii completi, care fac si negative si versuri bune, fara a mai ridica in slavi impresarii.

    o zi usoara

  2. Buna ziua,
    Dupa părerea mea industria muzicală din România se îndreaptă spre bine, însă cred ca ar trebui promovați mai multi tineri, foarte talentați, care sunt, din păcate, lăudați numai pe rețelele de socializare. Daca am atrage oameni talentați, am ridica ștacheta si am promova astfel industria muzicală, si implicit România, pe plan internațional.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)