Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Căutăm trei bloggeri pe care să îi acredităm la conferința Mastering The Music Business

Știți deja, trag nădejde, că sunt onorat să fiu speaker la cam cea mai de angajament conferință de pe la noi pe tema industriei muzicale, pe numele ei oficial Mastering The Music Business. Și, cum bloggerul își schimbă urlul, dar năravul ba :)), evident că am convins-o pe șefa ”șantierului” evenimentului (nu că a fost greu, desigur), Anca Lupeș, să ne lase să oferim trei locuri de bloggeri acreditați la eveniment. Ca să facem gașcă faină, cum ar veni.

Provocarea la care trebuie să răspundeți ca să intrați în cărți, ca să zic așa, este una lejeră, la prima vedere: ”Ce părere ai despre industria muzicală din România?”. Lejeră, desigur, dar diferența o vor face cei care o să știe să pună problema cât mai corespunzător cu putință, dacă îmi permiteți forțarea :D

Succe și ne vedem la locul faptei!

prima-conferinta-dedicata-industriei-muzicale-din-romania-600x150

4 comentarii la “Căutăm trei bloggeri pe care să îi acredităm la conferința Mastering The Music Business

 1. TSBogdan Reply

  Veți avea nevoie de cineva acolo care să conteste toate laudele (indiciu: eu :D )!

 2. vlad savin Reply

  Salutare,
  Industia romaneasca are mari lacune in ceea ce priveste inventivitatea muzicala, versuri si varietate. Melodiile noi se bazeaza pe subiecte abordate in afara tarii, a se observa ca exista un “trend” de cantece in engleza. Vocabularul roman nu suna asa de bine si atunci versurile se refugiaza in engleza, unde orice suna miraculos. Negativele au loop-uri copiate din melodiile apartinand altor artisti cunoscuti. Cat despre versuri nu se pune problema. Ele sunt mai banale decat melodiile cunoscute la “Abracadabra”.
  Singura salvare a industriei ar fi sa incurajam artistii completi, care fac si negative si versuri bune, fara a mai ridica in slavi impresarii.

  o zi usoara

 3. Andreea Reply

  Buna ziua,
  Dupa părerea mea industria muzicală din România se îndreaptă spre bine, însă cred ca ar trebui promovați mai multi tineri, foarte talentați, care sunt, din păcate, lăudați numai pe rețelele de socializare. Daca am atrage oameni talentați, am ridica ștacheta si am promova astfel industria muzicală, si implicit România, pe plan internațional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.