Filmul „Miracolul din Tekir” va rula în cinematografele din Elveția

Bine de știut mai întâi că „Miracolul din Tekir” se lansează în cinematografele din România pe 4 martie. Asta așa, dacă vreți să știți când puteți să îl vedeți și voi. :) Mai ales că a făcut o impresie bună la Zurich Film Festival, unde a fost prezentat în premieră și  apreciat de critică și juriu, fiind premiat cu trofeul The Emerging Swiss Talent Award. Ceea ce pe noi nu poate decât să ne bucure.

În plus, filmul rulează în perioada 11-21 februarie la Berlinale, în cadrul European Film Market și va ajunge din 6 aprilie în partea francofonă a Elveției: Geneva, Lausanne, Fribourg și Neuchatel, urmând ca, începând cu data de 14 iunie, filmul să ruleze și în partea germană a Elveției (Zurich).

Distribuția filmului este formată din Dorotheea Petre (“Ryna”, “Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii”) , Bogdan Dumitrache (“Poziţia copilului”, “Din dragoste cu cele mai bune intenţii”, “Loverboy”), Elina Löwensohn (actriță de origine română, care a jucat în filme precum “Schindler’s List”, „Un long dimanche de fiançailles”, „The Wisdon of Crocodiles” alături de Jude Law și Timothy Spall) și George Piștereanu (cunoscut publicului românesc pentru rolurile din “Eu când vreau să fluier, fluier” și “Loverboy”). În alte roluri îi regăsim pe Mirela Oprişor, Nicodim Ungureanu, Mara Nicolescu, Liviu Pintileasa, Constantin Tache Florescu.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)