Cine a vrut să se facă actor când era mic?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ehe, ce vremuri… Cum ne visam noi că o să fim Rambo, Bruce Lee, călăreţul electronic, mai puţin Piedone şi (oh, ce ironie…) mai mult Chuck Norris… Cum credeam că a fi actor înseamnă a fi un superom… În cazul anumitor actori faza cu superomul rămâne în picioare, căci ce reuşesc să facă unii dintre ei, cum reuşesc să te lovească decisiv la coracon… :)

Mă gândeam la ce visam să ne facem când eram mici citind comunicatul primit pe mail despre şcoala Fii Actor, care tocmai şi-a început cursurile din actuala sesiune. Primii invitaţi sunt Nae Caranfil şi Adrian Titieni. Cursurile şcolii sunt susţinute de Dorotheea Petre. Legat de costuri, găsiţi aici toate detaliile.

Interesează pe cineva să urmeze aceste cursuri? Întreb pentru că aş vrea să înţeleg motivele pentru care cineva îşi doreşte, acum că e mai mare un pic, nu copil de şcoală generală, să se facă actor. Sunt foarte curios de ce să alegi o astfel de meserie (pentru care eu am un respect teribil) în dauna altei meserii, de cele mai multe ori mult mai bănoasă. Sunt chiar curios :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)