Cine vrea să se înscrie la niște cursuri de actorie cu Dorotheea Petre?

„Cred în actorie pentru că te ajută, înainte de toate, să te descoperi în fiecare zi, să ieşi din zona ta de confort şi să îţi depăşeşti limitele pe care ţi le impui fără să îţi dai seama. Am întâlnit de fiecare dată oameni frumoşi la cursurile mele de actorie şi cred că în fiecare om există talente nedescoperite şi neexploatate suficient.”, spune Dorotheea Petre, actrița pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare. Aceeași actriță ce susține cursuri la „Fii actor”, școala ce a dat startul la înscrieri pentru amatorii și pasionații de această formă de artă.

Creată pentru toţi cei pasionaţi de arta teatrului şi a filmului, dar şi pentru cei care vor să se redescopere, şcoala de actorie „Fii actor” se adresează tuturor celor care vor să-şi dezvolte abilităţile de comunicare.

Cursurile sunt personalizate şi cuprind exerciţii de dicţie, improvizaţie, impostaţie, deprinderea citirii unui text, lucrul pe scenă sau pregătirea pentru un casting.  Cursanţii sunt învăţaţi cum să îşi folosească adevăratele resurse, cum să-şi exploreze şi să-şi exprime emoţiile, cum să scape de inhibiţii şi să-şi optimizeze abilităţile de comunicare în faţa unei audienţe, nu numai pe scenă sau în faţa camerei, ci în orice alt aspect al vieţii lor.

Înscrierile sunt deschise până pe data de 27 ianuarie 2016, iar cursanţii pot opta pentru unul dintre cele 2 module, cel de 2 sau cel de 4 luni.

P. S. Detalii legate de inscriere la nr de tel.0740307373 sau la mail contact@fiiactor.ro.

b69108e6-4608-4710-8cda-29ae7dbad1b6
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)