Ioi, fain o fost la Cluuuuuj…

Air Bike One. Așa i-am spus bicicletei cu care am pedalat la Cluj Napoca, în cadrul minunatei campanii Orașul pe bicicletă. Păi cum să îi spun altfel, având în vedere cât era de faină? :D Dar mai faină decât bicicleta au fost clujenii care m-au ajutat, ba că au scris despre eveniment, ba că m-au însoțit pedalând și ei la eveniment, ba că au comentat după ce s-a întâmplat (de regulă la o bere, dar asta să nu citiți :D). Așa că îmi veți permite să le acord titlul onorific și de suflet Faini Clujeni One :D) În special țin să le mulțumesc lui Adi Hădean și lui Dan Olteanu, pentru că au băgat umărul serios la această reușită pedaliferă :D

Am început ziua cu o conferință de presă (ni ce bine îmi șade între primarul Sorin Apostu și Sorin Mirea, director Managementul Calității Raiffeisen Bank :D). La care eu am zis că povestea mea de dragoste cu Cluj Napoca nu a fost una de aia fulgerătoare. True story… Adică a durat ceva timp ca oamenii ăștia faini din Cluuuuuuuj, să îmi arate orașul lor, așa cum îl iubesc ei, iar eu să mă transform încet, încet dintr-un neutru într-un fan declarat :) Și am mai zis că recomand tuturor să își ia biciclete pentru că, zău, așa de fain este să ieși pedalând din rutina care ne rupe pasiunea în jdemii de bucăți… :)

A fost tare faină pedalarea. În ciuda unor neînțelegeri reciproce, ca să le zic așa, dintre autoritățile locale și poliție în legătură cu traseul. Dar până la urmă și aia a fost fain, adică, vorba aia, ne-am râs, căci abia așteptam motive să ne simțim bine. Ca să nu mai zic că exact în momentele în care nu trebuia să se întâmple (prin intersecții sau când polițistul de pe traseu ne făcea semn să mărim viteza) lui Marian Hurducaș (normal :D) îi sărea lanțul. Și i s-a întâmplat asta de fix 4 ori. Am făcut un tur pe traseul… O să scriu mai în detaliu ce și cum, căci trebuie să îmi revizuiesc notițele.

După turul oficial, am plecat, vreo 10 dintre noi, într-un tur mai larg. Adică am plecat din Piața Unirii înspre noua Arenă (care, apropo, prin grija lui Dan Olteanu am reușit și noi să o vedem, așa câteva minute și e minunată :D), apoi spre Sala Sporturilor, am trecut prin Parcul Hațieganu, ne-am troznit încheieturile urcând spre Calvaria :D), o biserică surpriză pentru mine, aflată foarte ciudat, dar fain, în același timp, pe un delușor în mijlocul orașului, am coborât spre Parcul de la USBV, unde a, vrut să dăm o tură, dar paznicul ne-a spus politicos ”no can do”, apoi am văzut hornul ăla spiralat ciudat de la ceva casă pe acolo (ciudat rău, zău :D), am trecut pe lângă super simpatica biserică cu cocoș și am oprit apoi să ne premiem reciproca la Fabrica de Bere :D Cu, firește, niște bere. Ocazie cu care am băut și eu Ursus nefiltrată, pentru prima oară, și m-a surprins plăcut faptul că e o bere simplă, dar cinstită și că nu au fentat să o facă mai dulce sau ceva de genul, ca să placă lumii.

O să mai scriu despre zilele petrecute la Cluj Napoca. Pentru că trebe spuse mai multe :D Plus că turul ăsta se lasă cu ceva fain, dar despre care nu am voie să spun (sunt sub contract, ma înțelegeți :D).

PS. Pe 30 septembrie, brașovenii pedalează cu Cabral, căci și Brașovul este parte din orașulpebicicleta. Asta după ce Gabi Macovei și Adrian Ciubotaru au pedalat la rândul lor în Constanța și, respectiv, Iași :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

14 thoughts on “Ioi, fain o fost la Cluuuuuj…”

  1. Inseamna ca te-ai distrat la maxim.In oras la mine, e un grup organizat de biciclisti,Probike Group.Facem iesiri cu bicicleta in fiecare duminica.Daca ajungi vreodata pe aici (Bacau) si vrei sa mergi cu noi, ne anunti

  2. Pingback: Campaniile saptamanii 26 septembrie – 2 octombrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

  3. Pingback: Dragi clujeni, sper că nu v-am făcut de telecomandă… | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.