Vreau să primesc rezultatele campaniilor sociale pe care le susțin. Se poate, dragilor? :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Scriu despre multe campanii sociale (să le zicem așa, generic). Pentru că nu am cum să stau pe gard, ca să o spun direct de la peluză. Și pentru că eu cred cu tărie că fiecare cuvânt scris în ajutorul unei campanii contează. Uneori chiar face diferența. Nu în sens mare, cosmic, ci în sens mic, dacă sunteți în stare să îi spuneți așa: viața unui om. Un adevărat cosmos în sine :)

Cum se termină aceste campanii? Sincer vă spun că în 80% din cazuri nu știu. În principal pentru că nu mai primesc un follow-up de la organizatori. Și, desigur, am și eu o vină, că nu întreb. Dar, știți cum este, prins cu multe altele, viața în ritmul ei amețitor, scuze de astea care, practic, nu au nici o scuză. Dar, bref, chiar nu știu care este bilanțul celor mai multe campanii.

Din când în când, însă, primesc și câte un mail după terminarea unei campanii. De cele mai multe ori de mulțumire. Care mă încălzește, de ce să vă mint. Dar nu atât de tare pe cât mă încălzesc și mă energizează și îmi dau emoție rezultatele campaniei. Este, dacă vreți, ca o doză de optimism, condimentată cu puțină speranță, pe care o primesc :)

În urmă cu câteva minute, am primit o astfel de doză de optimism: rezultatele campaniei „Împreună dăruim aripi de bucurie”, campania umanitară inițiată de Sun Plaza.

În perioada 18 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, a fost donată suma totală de 25.000 de lei, sumă care acoperă costul a 425 de vizite de îngrijire la copiii internați în Spitalul Marie Curie din Capitală, efectuate de personalul Fundației HOSPICE Casa Speranței.

Transmit gândurile mele de bine organizatorilor, partenerilor și celor care au donat. Respect!

PS Rândurile de mai sus se vor și o rugăminte la adresa colegilor cu care colaborez pe anumite campanii sociale: chiar vă rog să îmi trimiteți rezultatele :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Vreau să primesc rezultatele campaniilor sociale pe care le susțin. Se poate, dragilor? :)”

  1. Pingback: Nu pot să mă uit în ochii unor copii bolnavi, din care viața se scurge încet, încet. Nu pot!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)