Fotbal și minifotbal – concurență la conferințe de presă

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Mâine e gălăgie mare în zona balonului rotund. Două discipline sportive programează conferințe sportive la ore aproximativ concurente.

La sediul MTS, de la ora 11.00, la Sala Gheorghe Hagi, are loc o conferință de presă în care se anunță că minifotbalul a devenit oficial sport practicat pe teritoriul României. Actul va fi ridicat de președintele Federației de Minifotbal din România, Ioan Onicaș și prezentat presei în acea conferință de presă de care vorbim.

Lucru tare interesant din punctul meu de vedere, deoarece înțeleg că România, în afară că este de șase ori campioană continentală, este și prima țară care a oficializat minifotbalul ca sport.

Legislativ, este un mare pas înainte pentru practicanții fotbalului care, după cum spune legea, peste trei ani se pot organiza în Federația Română de Minifotbal, for sportiv național recunoscut ca atare și finanțat de MTS.

Curios, poate, azi citesc pe site-ul Federației Române de Fotbal că tot în 4 februarie, de la ora 12.00, are loc o altă conferință de presă, cu subiect anunțarea unei acțiuni de scouting extern, în Spania. FRF a publicat această comunicare azi, 3 februarie, deci după ce, teoretic, aflase de conferința de la minifotbal. După cum ușor se poate observa, oamenii de presă nu pot bifa ambele acțiuni, iar cum redacțiile sunt din ce în ce mai subțiate numeric…

Nu vreau să comentez în vreun fel, mai mult decât atât, programările respective. Doar să vă reamintesc că Răzvan Burleanu, actualul președinte de la Casa Fotbalului, a fost înainte președinte al Federației de Minifotbal din România, loc de unde și-a început fulminanta ascensiune.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)