Ești la liceu? Concursul Economy Works te trimite la seminarii în Germania și SUA

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragi școlari, iată ce competiție faină vă așteaptă, dacă vă pasionează economia și aveți ceva spirit de competitivitate:

Elevii din toate liceele din România au posibilitatea de a câştiga premii în bani, precum şi burse pentru participarea la seminarii pe teme economice în SUA şi în Germania, în cadrul celei de-a V-a ediții a Economy Works. Proiectul, organizat de Societatea pentru Libertate Individuală (Solib), constă într-o campanie de e-learning şi un concurs de testare a gândirii critice cu privire la diverse teme economice.

Concursul este structurat în 2 module online, fiecare având o altă temă din domeniul economic. Pentru fiecare modul, elevii trebuie să răspundă la o întrebare de gândire critică printr-un scurt eseu. Aceştia vor avea la dispoziţie materiale diverse pentru a înțelege tema respectivă, prezentate într-un format atractiv (texte scurte, prezentări, documentare, interviuri, benzi desenate). Fiecare modul oferă trei premii a câte 100$ şi alte două premii în cărţi pe teme economice.

La sfârşitul etapei online, cei 10 câștigători vor fi invitaţi la o conferinţă, unde vor avea oportunitatea de a întâlni alţi tineri pasionaţi de economie, de a purta discuţii cu profesori universitari şi reprezentanţi ai mediului de afaceri, dar și de a-și prezenta eseul final pentru a intra în cursa pentru cele 2 locuri sponsorizate la școlile de vară din străinătate. Anul acesta, elevii vor avea oportunitatea de a participa la seminarul Economics of Entrepreneurship din Michigan, SUA, organizat de Foundation for Economic Education  şi la seminarul Institute for Economic Studies Europe, din Gummersbach, Germania. Costurile cu transportul, cazarea, masa şi materialele educative sunt suportate integral de SoLib şi partenerii săi.

Concursul Economy Works se desfăşoară între 1 februarie şi 27 martie 2016 şi se adresează exclusiv elevilor de liceu. Mai multe informaţii despre regulile concursului şi premiile oferite sunt disponibile pe site-ul proiectului.

P. S. Succes tuturor!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)