21.07.2017

Necântate – un concert cântat de Alina Manole :)

Vă zic direct, din prima: dacă vreți să mai prindeți bilete la concertul ”Necântate” din 20 martie, acum e momentul! Pentru că mai sunt foarte puține bilete. Așa are stimabila Alina Manole darul ăsta, să se dea biletele la cântările ei ca berea rece. Pardon, ca pâinea caldă :))

Așa, ca încălzire, ia luați piesa ”Femei și bărbați”. Un clip proaspăt lansat, cu fotografiile stimabilului Vlad Eftenie.

Alina Manole nu cântă de una singură pentru ca a decis, demult, că muzica ei trebuie să ajungă la spectator așa cum o are în minte atunci când o scrie: cu detalii instrumentale,  cu pasaje de trompetă sau de pian, cu stopuri și poze, cu construcții de stare. În aceste condiții, o parte dintre piesele pe care le scrie stau cuminți și așteaptă de ani de zile întâlnirea cu publicul. Există însă excepții. Una pe an, începând de anul trecut, într-un loc de concert special – sala Teatrelli din București. Așa cum s-a întâmplat și la prima apariție singură după 6 ani de trupă, artista alege să prezinte acele piese Necântate sau rare ca audiție de public. Anul acesta, întâlnirea va avea loc pe 20 martie, în preambulul zilei sale de naștere, fapt pentru care cei care vor veni la concert vor primi și o tratație dulce… :) (la ora la care scriem acest comunicat mai sunt disponibile doar două bilete, deși concertul a fost anunțat pe facebook doar de câteva zile)

„Mă simt de parcă sunt o puștoaică ce face o poznă” – scria artista anul trecut, la prima întâmplare de acest fel, la care a promis că o dată pe an se va răsfăța și altfel. Între Femeie și adolescentă, Alina Manole are povești magice de împărțit, de fiecare dată surprinzătoare.

afis-concert-Alina--web

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

UNTOLD 2016: Martin Garrix va fi prezent

Am trei abonamente pentru voi la Festivalul One World România

4 comentarii

 1. joi, 10 martie 2016, 18:40

  La ora la care citesc nu mai e nici umbră de bilet pe Eventim. Data viitoare trebuie să te citesc mai de dimineață.

  Răspunde
  • vineri, 11 martie 2016, 08:25

   Mno, pățăști :D Mai bine urmărește-o direct pe Alina, că și la mine este un pic de delay, iar biletele, după cum ai văzut, zboară imediat :D

   Răspunde
 2. vineri, 11 martie 2016, 10:23

  Locuri în picioare or mai fi?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *