Invitație la o sesiune demonstrativă de dresaj natural a calului tânăr, intrarea gratuită

Programul “Caii României” și Clubul de echitație Equestria organizează weekend-ul acesta, în zilele de 30 și 31 ianuarie, o sesiune demonstrativă de dresaj natural a calului tânăr, care nu are are experiența unor antrenamente anterioare. Demonstrația, desfășurată între orele 13:00-15:00, este susținută de îndrăgitul actor Denis Ștefan, cunoscut pentru pasiunea sa pentru cai și dresaj natural, având ca scop prezentarea unor tehnici prin care relația cu un cal devine cât mai corectă pentru acesta.

Foto: Cristina Ciunga
Foto: Cristina Ciunga

Demonstrația de dresaj natural are loc în manejul acoperit al Clubului de echitație Equestria, situat în Tâncăbești, județul Ilfov, iar intrarea și participarea la eveniment este gratuită.

Mai multe detalii sunt disponibile la numerele de telefon 031.5005140 sau 0733.727617.

“Ne bucurăm că, împreună cu vechiul nostru prieten Denis Ștefan, le putem oferi iubitorilor de echitație posibilitatea a-și petrece un weekend de iarnă în preajma cailor, având ocazia să participe gratuit la demonstrații de dresaj natural. Astfel, oaspeții noștri vor învăța cum să se apropie de un cal tânăr, cum să îl abordeze și sa îl înțeleagă  pentru ca relația dintre ei și animal să fie cu adevărat specială”, a declarat Ozana Moraru, Proprietar al Bazei Hipice Equestria şi Preşedintele Clubului Equestria.

Programul sesiunii demonstrative cuprinde tehnici de dresaj natural a calului tânăr, cu vârsta între 2 și 5 ani, începând cu primele momente de aşezare a șeii pe spatele acestuia, până la tehnicile vechi ale cowboy-lor americani care foloseau unelte specifice, cum ar fi lasoul sau bosal-ul american. Scopul acestei demonstrații este ca publicul spectator să învețe să se apropie mai mult de cai și să se familiarizeze cu metodele naturale de dresaj.

Cu ocazia acestui eveniment, iubitorii de cai vor avea posibilitatea să viziteze Clubul Equestria, renumit organizator și gazdă a celor mai multe evenimente și competiții ecvestre din țară, precum și splendide exemplare de cai de performanță din cele mai renumite și variate rase europene, aparținând atât clubului, cât și unor persoane private.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)