Aproape că mi-aş băga CV-ul să fiu brand manager la Revista Biz…

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Am scris despre extraordinara echipă de la Revista Biz de multe ori aici la mine. Pentru că – da, ştiu, mă repet – vorbim despre o echipă extraordinară. Şi apoi despre o revistă foarte bună. Şi apoi despre teribilele isprăvi pe care această echipe le pritoceşte şi pentru care – profit de ocazie – le mulţumesc încă o dată :)

Aveţi posibilitatea de a face parte din echipa Biz (ok, nu o mai bag pe asta cu „extraordinară”…) în calitate de brand manager. Îmi place atât de tare oportunitatea asta încât mi-aş băga şi eu CV-ul, zău :)) Numai că, vedeţi voi, în afară de a le fi prieten necondiţionat, nu prea am cum să mă intromisionez mai mult de atât pe acolo :D

Dar voi puteţi să o faceţi. Chiar vă recomand să o faceţi. Dacă aveţi cu ce să o impresionaţi pe şefa Marta, desigur… =))

402893_10150922249150863_1949864865_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Aproape că mi-aş băga CV-ul să fiu brand manager la Revista Biz…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)