Fundația Orange a deschis înscrierile pentru programul „Lumea prin culoare şi sunet”. 300.000 de euro sunt în joc

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Fundaţia Orange continuă să finanţeze, pentru al cincilea an consecutiv, proiecte ce contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu deficienţe de vedere şi/sau de auz şi la integrarea socială a acestora, prin facilitarea accesului la educaţie, la sănătate şi la cultură.

Cum? Prin concursul de proiecte „Lumea prin culoare şi sunet” și iniţiativele propuse de organizaţii nonprofit care doresc să le implementeze, în special cu ajutorul tehnologiilor digitale, în beneficiul persoanelor cu deficienţe de vedere, de auz sau alte deficienţe asociate.

Valoarea totală a finanţării pentru proiectele câştigătoare în 2016 este de 300.000 de euro, iar sprijinul financiar acordat de Fundaţia Orange unui proiect poate varia între 20.000 şi 50.000 de euro.

P. S. Fundaţia Orange invită instituţiile publice sau organizaţiile nonprofit (asociaţii, fundaţii sau federaţii, instituţii educaţionale, instituţii medicale, instituţii culturale) să candideze cu proiecte pe platforma online până la 21 ianuarie 2016.

6a819534-8025-460a-ab98-e474bae52e59

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)