La mulți ani, retail-fmcg.ro!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Parcă ieri (mă rog, alaltăieri :D) se întâmpla că a venit Claudiu Ciobanu la noi să ne spună că se gândește să dea drumul unui site despre retailul românesc. Evident că reacția noastră atunci a fost ”ha?” :)) Ne-a explicat ce și cum, dar noi tot nu ne-am prins decisiv. Dar am mers pe mâna lui și, atât cât am putut, am pus și noi umărul la retail-fmcg.ro, site care, alături de tot ce face Claudiu (adică blogul lui, bricoretail.ro, electroretail.ro) face parte din rețeaua Kooperativa 2.0.

Au trecut cinci ani de atunci. Cinci ani în care siteul a crescut foarte frumos. Cinci ani, la finalul cărora pot să îi spun lui Claudiu, cu mâna pe inimă: măh, ai avut dreptate! Și să mă bucur, din nou, că am colegi astfel de oameni, de la care învăț enorm. Chiar dacă nu le-o spun prea des :)

La mulți ani, retail-fmcg.ro!

Evolutie-site

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)