Uite ce spectacol interesant urmează la Teatrul Elisabeta: „Circle of Love”

„Circle of Love” este numele musicalului ce va avea premiera pe 24 noiembrie la Teatrul Elisabeta:

Spectacolul-concept combină într-un mod neconvențional muzica reinterpretată a trupei britanice Depeche Mode, cu o serie de proiecții video special realizate pentru a relata o o poveste de dragoste. „Circle of Love” prezintă un întreg ciclu al evenimentelor, de la etapa îndrăgostirii la ceartă, despărțire, cu depresia aferentă, valurile de suferință și excesele de tot felul, pentru a se refugia în final în lumina speranței și pasiunea unui nou început.

Firul epic al poveștii este reprezentat de versurile pieselor, iar întâmplările de viață, stările și emoțiile pe care le experimentează personajul principal al poveștii sunt redate sugestiv prin intermediul proiecției video. Muzica live completează perfect imaginile filmate, iar povestea capătă astfel reale caracteristici multidimensionale.

Meritul pentru realizarea și punerea în scenă a spectacolului aparține unei întregi echipe de artiști. Astfel, de aranjamentul muzical, adaptare și interpretare live sunt responsabili Petre Marinescu, Daniel Tache și Adrian Popleșeanu, grupați în trupa April.

Filmul a fost realizat de către regizorul și directorul de imagine Mihai Georgiadi, iar personajele au fost interpretate de actorii Călina Epuran, Florian Ghimpu, Ana Udroiu și Silvian Vâlcu. Regia artistică îi aparține lui Florian Ghimpu, iar conceptul și producția întregului spectacol lui Petre Marinescu.

P. S. Bilete și rezervări aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: