Uite ce spectacol interesant urmează la Teatrul Elisabeta: „Circle of Love”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

„Circle of Love” este numele musicalului ce va avea premiera pe 24 noiembrie la Teatrul Elisabeta:

Spectacolul-concept combină într-un mod neconvențional muzica reinterpretată a trupei britanice Depeche Mode, cu o serie de proiecții video special realizate pentru a relata o o poveste de dragoste. „Circle of Love” prezintă un întreg ciclu al evenimentelor, de la etapa îndrăgostirii la ceartă, despărțire, cu depresia aferentă, valurile de suferință și excesele de tot felul, pentru a se refugia în final în lumina speranței și pasiunea unui nou început.

Firul epic al poveștii este reprezentat de versurile pieselor, iar întâmplările de viață, stările și emoțiile pe care le experimentează personajul principal al poveștii sunt redate sugestiv prin intermediul proiecției video. Muzica live completează perfect imaginile filmate, iar povestea capătă astfel reale caracteristici multidimensionale.

Meritul pentru realizarea și punerea în scenă a spectacolului aparține unei întregi echipe de artiști. Astfel, de aranjamentul muzical, adaptare și interpretare live sunt responsabili Petre Marinescu, Daniel Tache și Adrian Popleșeanu, grupați în trupa April.

Filmul a fost realizat de către regizorul și directorul de imagine Mihai Georgiadi, iar personajele au fost interpretate de actorii Călina Epuran, Florian Ghimpu, Ana Udroiu și Silvian Vâlcu. Regia artistică îi aparține lui Florian Ghimpu, iar conceptul și producția întregului spectacol lui Petre Marinescu.

P. S. Bilete și rezervări aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)