La Teatrul Elisabeta, stagiunea se deschide cu râsete și cafea

Pe când unii se întristează de mama focului că toamna își cere drepturile și alungă ultimele zile călduroase, eu mă bucur foarte că teatrele își redeschid sălile și se închid terasele. Hai că am făcut și-o rimă. :))

Lăsând avântul poetic deoparte, să vă zic repede-repejor ce vă așteaptă la inaugurarea de anul acesta a stagiunii Teatrului Elisabeta:

Teatrul Elisabeta deschide noua stagiune marți 29 septembrie, de Ziua Internațională a Cafelei cu cea mai de succes comedie franțuzească a ultimilor ani: TOC TOC. Spectatorii vor primi cadou cafea Stretto și fotografii pentru sesiunea de autografe și socializare cu actorii care joacă în piesă: Anca Țurcașiu, Andrei Duban, Mihai Gruia Sandu, Monica Ciută, Andrei Mateiu, Doina Antohi și Daniel Burcea.

Și dacă aveți cumva impresia că veți primi cafea atunci când mergeți TOC TOC din motive întâmplătoare (sau pur și simplu că au auzit organizatorii că suntem cu toții extrem de obosiți), aflați că în ziua respectivă (marți, 29 septembrie, dar v-am mai spus asta) se sărbătorește pe tot mapamondul Ziua Internațională a Cafelei.

Cât despre TOC TOC, ar fi interesant să aflați că regia este semnată de Ricard Reguant, regizorul spaniol care în urmă cu 10 ani a montat la Teatrul Național din București primul musical de tip Broadway din Romania, Muzicalul Chicago, traducerea si adaptarea textului este realizată de Irina Margareta Nistor, iar scenografia este semnată de Ioana Pashca.

P. S. Biletele pot fi achiziționate fie direct de la casa de bilete a Teatrului Elisabeta(bd. Elisabeta nr. 45, Sector 5, București, vizavi de Cișmigiu) intre orele 10 si 22 (tel: 0727.703.703) sau online.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)