„Hârca se întoarce” la Teatrul Elisabeta

Marți, 6 octombrie 2015, ora 20.00, comedia „Hârca se întoarce” revine pe scena Teatrului Elisabeta:

Distribuția revine în formulă completă. Actrița Dana Rotaru este protagonista spectacolului. Alături de ea joacă Bogdan Talaşman, Diana Dumitrescu, Alexandru Suciu,  Orest Pîslariu Ranghilof si Vladimir Drăghia. Scenografia poartă semnătura lui Vladimir Turturică iar mișcarea scenică este concepută de coregrafa Andreea Toma,  fostă prim-solistă a Ansamblului de balet al Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti. Claudia Hanghiuc, Solistă mezzosoprană la Teatrul de Operetă „Ion Dacian”, este vocal coach-ul spectacolului.

„Hârca se întoarce“ este una dintre puținele comedii muzicale din piesajul teatral românesc. Muzica este realizată special pentru acest spectacol de actorul și compozitorul Alexandru Suciu, remarcat în ultimii ani pentru coloana sonoră a mai multor spectacole de pe scenele bucureștene și din țară.

„Hârca se întoarce“ este un spectacol inedit prin abordarea regizorală si scriitoricească. Regizorul și scenaristul Cătălin Rotaru reușește, alături de scenarista Gabi Virginia Șarga, să aducă povestea lui Matei Millo în zilele noastre. Hârca, pe vremuri vrăjitoarea urâtă, devine o femeie abilă și, la nevoie, chiar seducătare. „Cred că este una dintre acele povești românești care poate fi repovestită în ritmul și cu limbajul zilelor noastre. Are o savoare specială, are un „ceva” ce o face repovestibilă”, spune Cătălin Rotaru. „Hârca este un personaj extrem de interesant și de complex. Într-un anume sens, nemuritor. Întodeauna au existat Hârci, indiferent de timpul în care plasăm povestea”.

P. S. Bilete pentru spectacolul „Hârca se întoarce” se pot achiziţiona prin rezervări direct la casa de bilete a Teatrului Elisabeta (0727 703 703) sau online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: